Otevírání Senzaboxu

Zdravím vás, mám za sebou úspěšný referát o Belgii, flákání se místo tělocviku, flákání se v SV a ne moc dobrý oběd. Dostáváme se k té lepší části - doma mě čekal balíček od Senzaboxu a moje nadšení vyústilo ve vytvoření dalšího videa, které je tentokrát trochu delší, snad se vám bude líbit. Taky už tu máme nový týden, tak pro mě můžete opět hlasovat na Missmaturita, díky moc :)




18 komentářů

  1. Také jsem si dnes otevřela krabičku, ale článek plánuji až na zítra :).

    OdpovědětVymazat
  2. těším se na recenze:) já napjatě čekám na LB:))

    OdpovědětVymazat
  3. Ten se opravdu povedl, skoda ze sem si ho nekoupila.

    OdpovědětVymazat
  4. Hned se mi vybavila http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=a9Eos9WWU-o#!

    OdpovědětVymazat
  5. Sakra, na tu bázi pod make-up mam zálusk už dlouho, sama osobě stojí skoro 300, tak je vidět že se to fakt vyplatí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na krasa.cz ji mají za 237Kč, obsah 15ml. Ta v Senzaboxu má navíc obsah 30ml, takže fakt se to neskutečně vyplatí :)

      Vymazat
  6. rozmýšľam, že si jeden objednám, akurát som prekutrala ich stránku a dá sa objednať aj na Slovensko ! Jupíííí

    OdpovědětVymazat
  7. já mám objednaný k zrecenzování Lady box, tak jsem na něj zvědavá..chci aby to bylo překvápko..takže ten kdo udělá recenzi dříve než ho já stihnu otevřít, toho obejdu velkým obloukem a zavřu oči abych nic neviděla :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekné video aj fotky :) Ako som Ti už písala,pôsobíš na mňa strašen sympaticky a taktiež sa mi moc páči,že si to pofotila ! :3 Ja by som si to možno aj objednala,no ja nie som na také ako make-up či očné tiene apod. :) Nosím iba linku a špirálu,ale takéto prkotinky sa vždy zídu,no :D Okrem toho,chcem sa opýtať,dal by sa objednať aj LEN jeden balíček napríklad ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, děkuju moc! No ono tam z dekorativky bývá minimální množství věcí, spíš tam jsou různé krémíky a takové super maličkosti :) Ano, samozřejmě si můžeš objednat jen jeden, není to tak, že by sis musela objednávat každý měsíc :)

      Vymazat
  9. Nie je zač ;) No,to som teda rada,myslela som si,že je to povinné si objednávať niekoľko meciacov alebo dokonca rok,takže som sa zľakla ! O.o Ale určite by som si to možno dala poslať na Vianoce,ak by bola prijateľná cena ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Okrem toho,ja som tá DeatH the BonezZ ^_^,len som si včera zmenila prezývku ! :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)