On and on bronze make-up

Tak do Brna nakonec jedu, jupí! Potřebuju pořádnou zimní bundu a mrknu se i po ostatních věcech, co se objevily na mém wishlistu - hlavně svetry ♥ Nějak mě začalo bolet v krku, tak snad to cucací pastilky zachrání. A taky jsem si koupila zelenou barvu na vlasy, tak v neděli asi budu čarovat :P Vaše plány na víkend?
Eventually, I'm going to Brno, yeah! I need a warm winter coat and some other things form my wishlist, especially sweaters ♥ Somehow I got a sore throat so I hope that the pills I bought will help. And also I bought a green hair colour so I'm going to do a magic on Sunday :P Your plans for the weekend?



Nedávno jsem si konečně koupila Color tattoo od Maybelline (měli je v Tetě ve slevě za 100Kč místo klasických 150Kč, možná ta sleva ještě platí, netuším). Rozhodovala jsem se mezi bronzovou a stříbrnou, ale nakonec zvítězily bronzové, protože mi přišly skvělé i denní líčení, kdežto stříbrné bych asi využila jen na to večerní. Od té doby snad nepoužívám jiné stíny! Ale recenze na ně bude zvlášt, dnes je to o líčení :)
 Na obličej jsem použila klasicky moje trio - korektor od Miss Sporty, tekutý korektor pod oči od elfu a pudr od Rimmelu - Stay Matte. Na oční víčka jsem nanesla bázi od elfu a jako základ oční stíny Color tattoo. Pak přišel na řadu hnědý stín, který jsem dala na vnější koutek oka a do záhybu víčka a pěkně rozetřela. Přidala jsem ještě světlý stín (takový krémový), který jsem nanesla pod obočí a do vnitřního koutku na projasnění. Dvě vrstvy řasenka, tvářenka na líčka a bylo hotovo :)

Tady to jde vidět asi nejlíp, i když ty barvy jsou si dost podobné, zvláště, když jsou rozetřené a zamíchané do sebe. Je to takové jemné denní líčení, ještě vám ukážu večerní, které je zas naopak hodně výrazné a měla jsem ho minulý týden na diskotéce :)

12 komentářů

  1. já bych si chtěla color tattoo staršně pořídit, tak uvidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. zelenou barvu? wau:D do toho bych si netroufla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jenom na ten můj proužek, který mám odbarvený ;)

      Vymazat
  3. krásne :) tebe pristane asi všetko :)

    OdpovědětVymazat
  4. Téda zelená barva na vlasy? tak to jsem zvědavá

    OdpovědětVymazat
  5. Sluš ti to a taky jsem zvědavá na tu zelenou :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tie colortatto chcem riadne dlho aale nikdy sa to neopovážim kúpiť:D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné denní líčení :). Mě taky začíná nějak škrábat v krku a to mám zítra po dlouhý době párty, tak jsem zvědavá :D. Obzvlášť když smrkám každých pět minut :(.

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Neee, tak jak jsem měla nedávno ten modro-zelený proužek, který se do 2 týdnů vymyl :) Tohle má vydržet 8-10 umytí, tak uvidíme!

      Vymazat
  9. Ty jo, hrozně moc ti to sluší!!:)
    http://weareyoung-anette.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)