22/10/2012

Tak jsem písemky zvládla na výbornou a ještě včera večer jsem si nabarvila proužek vlasů zpátky na zeleno. A světe div se, ono to vypadá dokonce víc zeleně než od kadeřníka, tak třeba to i déle vydrží, uvidíme :) Zřejmě se nám posunulo odevzdávání přihlášek k maturitě na 1.12., ovšem nejlepší je, že státní maturita bude automaticky ta lehčí verze a ne sloučení lehčí s těžší, jak se plánovalo! Což mi u matiky i češtiny neskutečně vyhovuje :) Takže pro mě nečekaně skvělé pondělí, co u vás?


Mmmm tatínek udělal výbornou omáčku na špagety s mletým masem a nějakým kořením z Bulharska, co si dovezl. Fakt na jedničku :)
A moje nejoblíbenější snídaně - míchaná vajíčka s kouskem šunky :)
Taky vás dnes tak štvala ta mlha? Mě vždycky pak zvlhnou vlasy a zkroutí se mi.. Tak si je dám za ucho a ony samozřejmě chytnou ten tvar :D Viz fotka. Ovšem ten proužek miluju ♥

25 komentářů

  1. Zelená? Wow seš odvážná, to já bych si netroufla:D

    OdpovědětVymazat
  2. joo ty mi čteš myšlenky, já mám to samé vyžehlené vlasy ráno mlha vlhko vlasy za uči a jde se a pak mi to pěkně stojí :D
    jinak proužek supr povedl se :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D Je mi jasné, že nejsem sama. Ale tak, každej chceme to, co nemáme. Máš vlnitý vlasy, chceš rovný. Máš rovný vlasy, chceš vlnitý. Nedá se :D

      Vymazat
  3. nééé neříkej, že to bulharské koření je čubrica :D:D v bulharsku se prodává všude a když jedeš na all inclusive tak veškeré jídlo co tam dostaneš je okořeněné tímto, tudíž ti všechny jídla přijdou jako jedno a to samé jídlo :D první den mnamka, ale jak to jíš týden, no já už z toho málem blila :D:D nemůžu to ani citit. a zeleny proužek je fakt více zelený! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jooo, já nevěděla, jak se to jmenuje, je to ono :D Mě to fakt moc chutná, ale tata říkal, že to tam cpali všude, věřím, že se to znechutí :D Snad to nebude používat často :D

      Vymazat
  4. přesně to mě dnes potěšilo :) jenom mě zase trochu zaskočilo to, že cermat chtěl, aby se vybíralo ze seznamu 40 knih k maturitě, což je hrozná blbost, když u nás ve škole jich máme v seznamu okolo stovky a dost z nás už má půlku přečtenou (já čtu devátou, takže vcelku spokojenost), ale kdyby to cermat opravdu odhlasoval, parlament souhlasil, tak si nakonec můžu třeba půlku vyškrtnou, co už jsem přečetla, tak doufám, že to tak nedopadne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. o.O O tom nám nikdo nic neříkal posranej cermat! Snad každá škola má ten seznam jinej, to by bylo strašně divný, to takhle měnit. To neudělají, potáhne se to dlouho a už to nestihnout schválit tak, aby to platilo letos. Snad! A já končím sedmou, taky spokojenost.

      Vymazat
  5. ty mi děláš chutě :) a ten svetřík z předchozího článku je fakt úžasnej :) zdraví Blue-girl

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně vím, co myslíš tou mlhou :D každopádně ty vypadáš až podezdřele normálně, máš vidět moje vlasy...:/

    Proužek je super, neřekala bych, že to může někomu tak slušet, palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podezřele normálně, tak to ti děkuju! Vždycky, když přijdu ze školy, vypadám hrozně, dnes se kupodivu povedly dokonce dvě fotky, takže spokojenost :)
      Děkuju Romanko :)

      Vymazat
  7. já to chápu samozřejmě, už hodně lidí mi to napsalo, ale já mám teď bohužel jen troje boty a to jsou dvoje tenisky a creepers, naši mi víc bot nedovolí až na zimu, mě to taky štve, že mám furt jedny, ale nejde to..

    OdpovědětVymazat
  8. Já maturovala minulý rok z AJ a ČJ v lehčí verzi a během těch testů jsem se nestačila divit, jak je to lehký. To je skoro taková maturita za nic :D, každopádně ZSV a biologie, u nás na gymplu, to už byl jiný záhul. K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to čím dál tím větší fraška no, v podstatě se na to nemusíš učit. Vůbec nejsi pod stresem, pak kašleš i na příjmačky a posereš to. Ne, tam se nechci dostat, sakra :D No já maturuju profilově z angliny a frániny, takže si 15 minut sama povídám o nějakém tématu, na což se taky v podstatě nemusím učit. Takže, jak jsem si říkala, že se začnu učit o vánočních prázdninách, tak i v únoru bude brzo začít :D

      Vymazat
  9. zelený prúžok je krásny a sekne ti :-) mmm to jedlo vypadá mňamózne, urobila si mi chute :D

    OdpovědětVymazat
  10. fuuha ja by som si na to netrúfla máš môj obdiv :)

    OdpovědětVymazat
  11. K tobě mi to prostě sedí. Já bych s tím vypadala asi jako hastroš. :))
    K písemkám gratuluju a špagetky tiše závidím. :))
    Na snídani jsem snad nikdy míchaná vajíčka nejedla.. za prvné nestíhám a za druhé po ránu mám ráda do mého žaludku něco studeného.. (dávám si musli s ledovým mlékem) takže nevím jestli bych teplá vajíčka zvládla :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo tak to já právě spíš něco teplého, zvláště v zimě bych nepozřela nic studeného :) Je vidět, že jsme fakt každý jiný :D

      Vymazat
  12. ten proužek Ti teď určitě vydrží déle, protože jsi předtím měla čerstvě odbarvené vlasy a v těch se nemají kde držet pigmenty. Odbarvené vlasy se potřebují trochu zrgenerovat, aby v nich držela nová barva ;)
    Jinak s vlasama problém nemám, protože je mám vlnité od přírody, takže si nemůžu stěžovat :D to je moje výhoda no.. ale kdybych si je chtěla vyžehlit, tak na to můžu rovnou zapomenout :D
    Udělala jsi mi hrozné chutě na míchaná vajíčka ♥ asi si je zítra udělám :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, děkuju za prospěšnou informaci Markét :)
      Jo ty máš skvělé vlasy, určitě jdou i vyžehlit, ale s výdrží v tomhle počasí asi naprd :D Jo vajíčka si udělej!

      Vymazat
  13. jídlo vypadá dobře, ňam:)

    proužek se mi ale nelíbí :/

    OdpovědětVymazat
  14. Náhodou ta zelená ti moc sluší, je to takový oživení:)) S maturitama mě ani nestraš pfff, nesnáším to slovo:D)) A s tím jídlem si mě taky moc nepotěšila, ted vyžeru celou lednici:D))

    OdpovědětVymazat
  15. Bože, máš úplně milej obličej!

    OdpovědětVymazat
  16. jenom mě zase trochu zaskočilo to, že cermat chtěl, aby se vybíralo ze seznamu 40 knih k maturitě, což je hrozná blbost, když u nás ve škole jich máme v seznamu okolo stovky a dost z nás už má půlku přečtenou (já čtu devátou, takže vcelku spokojenost)
    rs gold

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)