Croatia part 7

Tákže, dnes krátce - ke Kauflandu se nevyjadřuju, zítra tam jdu ještě si nechat proplatit prohlídku u doktorky aspon, nikdy víc už tam nepáchnu (pracovat). Nakonec jsem šla do školy, abych nezameškala zbytečně semináře a jenom se mi nahrnulo spoustu úkolů a příprav, zítra mluvím 15 minut o rodině ve francouzštině, zkrátka jako u maturity. Taky mám novou myš k notebooku, ta stará maličká mi odešla :( A nové oblečení (opět), tentokrát už na podzim - nová kolekce v sekáči ;) Vaše pondělí?


Poslední fotky z Chorvatska, mě teda nikdy neomrzí se na ně dívat :) Jsou z výletu do skal ke kostelíku a z oběda poslední den.
K tomu kostelíku jsme měli v plánu jít, nakonec jsme byli rádi, že jsme došli do té vesnice :D
 Vypálená zem a chaloupka z mordoru :D
 ♥
 Ano, TAM byl ten kostelík!!! Omg.
 Dvě fotky, u kterých jsem si hrála s hloubkou ostrosti :)


 Požár na Brači.
 Mořské plody, které si dal Tom. Chutnala jsem a krevety výborné, mušle zvláštní a dobré, ale podruhé bych si je nedala. Takové.. moc rosolovité :D
 A můj steak ze zubatce, mooc dobrá rybka :)
Hehe :) Kdyby měl v ruce mušli, tak se úplně hodí - svině klouzavý! :D A tím bych celé Chorvatsko zakončila.

13 komentářů

  1. Krásné fotky, nechápu jak je můžeš mít tak ostré :D upravuješ je v nějakém programu nebo na jaký režim fotíš? Já mám zrcadlovku také, sice krátce, ale takové fotky nemám :D

    www.chloesbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. moc pěkné fotky ! a obdivuju, že jste si daly ty mořské plody, já bych na to ani nesáhla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky bych si to sama nedala, ale přítel to chtěl zkusit, tak jsem samozřejmě ochutnala a příště vím, že krevety si rozhodně dám znovu :)

      Vymazat
  3. Krásné fotky. Muselo to být super. V Kauflandu na brigádě jsem taky loni byla - poprvé a naposledy. Otřesné chování k brigádníkům. Ten druhý den k ránu už jsem to nevydržela a dovolila si něco říct řediteli, který mě pořád opruzoval (stála jsem na dvou bednách od piva naskládaných na sobě, měla jsem co dělat,abych nespadla a rovnala jsem úplně nahoře skleněné flašky s džusem a on si dovolil po mně pyskovat, že to mám rovnat oběma rukama a né jednou), tak jsem byla vyhozena domů. :D Bych chtěla vidět, jak by se tvářil kdybych ty flašky rozbila. Nebo kdybych to rovnala oběma rukama jak chtěl, nedržela bych se, spadla a robzila sebe. :D Za to mi ty peníze fakt nestojí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo, ráda na to vzpomínám :) A vidím, že nejsem sama a navíc i v jiném městě než u nás.. To, co popisuješ už je teda fakt něco, my měli aspon žebříky a nikdo po nás neřval, ale taky jsem si dovolila říct personalistce, co to má znamenat, že mi napsala tak málo hodin! Vážně otřesné jednání a za ty peníze to už VŮBEC nestojí..

      Vymazat
  4. tyjo to jídlo bych si dala, mě uplně uchvátil ten pohled na moře, pamatuju si ho jako by to bylo teď :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jo tímhle výletem jsme si fakt mega mákli, to bylo něco, ještě jsme měli málo vody, která tak tak vystačila :D Já zas nemám ráda ty dovolené, kdy ležíš celý dny jenom na pláži, takže jsem ty výlety jenom uvítala :) Děkuju!

    OdpovědětVymazat
  6. krásné fotky!nom, nom krevety!

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. pořádný výlet :D v těhle podmínkách si vždycky po dobytí cíle cítí jako Vilém Dobyvatel :D také jsme v Řecku šplhali na nějaký hrádeček, bylo to peklo :D ale pěkný! jídlo vypadá nádherně, jen ty plody moře, těch se pořád ještě trochu bojím :D Tom je asi labužník :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)