Regina mascara refill

Zdravím, jsem ráda, že vás včerejší fotky pobavily :) Já jsem dnes unavená, ráno jsme se viděli s přítelem, pak jsem dělala oběd, jela do práce a tam byla dnes až do 7. Práce nad hlavu, lidí plno, nenudila jsem se! Zítra se chci konečně dostat do města a omrknout nové dva sekáče, co se nám tu vyrojily a také navštívit drogérii. Jak si užíváte prázdnin?
Hi there, I'm glad that the photos from yesterday amused you :) I'm exhausted today, I saw my boyfriend in the morning, then I made lunch, went to work where I was till 7. Too much work, too much people, let's say I wasn't bored! Tomorrow I want to go to the town finally and see two new 2hands which grew up here and also visit the drugstore. How are you enjoying holidays? 
Přidala jsem nové věci na votočvohoz, tak se mrkněte TADY!
Poslední šance zapojit se do giveaway, zítra vyhlašuju vítěze!


O líčidle na řasy jsem se dozvěděla od kamarádky, která mě tehdy naprosto dostala tím, že si nemusím kupovat novou řasenku, ale pouze si doplním tu stávající. Rozhlížela jsem se potom všude po drogériích po něčem takovém, až jsem ve Schleckeru našla tohle Regina líčidlo. Neváhala jsem a koupila si ho, přece jenom za 27Kč není co řešit.

 Když krabičku rozbalíte, čeká na vás tubička a nástavec. Tubička má 5,5g, což mě osobně vystačí minimálně na tři doplnění řasenky. Takže vlastně za 27Kč mám na třičtvrtě roku postaráno o řasenku. Nádhera, ne?
Barva je uhlově černá, konzistence řídká, ale to vám je stejně jedno, když to tlačíte přes nástavec.Aplikace je velmi jednoduchá - odšroubujete trubičku, našroubujete nástavec, otevřete řasenku a natlačíte potřebné množství náplně. Já tam natlačím vždycky kousek, kartáčkem řasenky to stlačím dolů a jedu dál. Když už vidím, že kartáček nabírá moc barvy, přestanu, aby to bylo tak akorát.
Pro mě je tohle naprosto nevyzpytatelný pomocník, na kterého nedám dopustit! A co vy, znáte, používáte nebo o tomto slyšíte poprvé? Dejte mi vědět do komentářů :)
10 bodů z 10 možných

35 komentářů

  1. reginu jsem si koupila asi před měsícem nebo dvěma a nedám na ni dopustit! konečně nemusím řešit kolik mě zas bude další řasenka stát:D

    OdpovědětVymazat
  2. O tom slyším poprvé! A je ta barva kvalitní? Neslepuje to nebo něco? Nějak se mi ta cena nezdá, že by se vyrábělo něco až tak výhodného..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je kvalitní, už jsem ji plnila do více řasenek a vždycky byla dobrá! Mě to řasy rozhodně neslepuje, mamka si taky nestěžuje :)

      Vymazat
  3. taky jsem to už někde viděla, že takhle náplně vyrábí :)
    no snad pojedu, bylo by mi líto kdybych nejela, ale bohužel mám ty dna týdny zafláklé rovnátkama, které mám vždycky středa nebo čtvrtek, tak nevím jestli mě tam naši povezou na tři dny, snad to nějak pořeším ještě :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jen mlý dotaz, jaký je rozdíl v tom se líčit tou tvojí původní řasenkou Studio Lash, a teď Reginou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevidím tam žádný rozdíl, podle mě ty barvy jsou ve všech řasenkách podobné, ne? :)

      Vymazat
    2. No tak ale každá řasenka je na něco jinýho, když to tak vezmeš :D Tak jen jestli třeba není problém s výdrží, kvalitou, odličováním, a tak :) Když už recenze :D

      Vymazat
    3. Jasně, chápu, jak to myslíš. Vůbec není problém, s ničím, co popisuješ :)

      Vymazat
  5. presne toto mám doma už asi štvrť roka a stále som lenivá to otvoriť do jednej riasenky so super kefkou .. :DD

    OdpovědětVymazat
  6. to je super,, tohle je snad můj sen :D Tohle si musím určitě koupit, vážně díky za radu :-)

    OdpovědětVymazat
  7. to je pěknej šmějd:D strašně dlouho zasychá, rozmazává se, drolí se... tohle si NIKDY nekupujte! Jen pro Ty co nemají na normální řasenku:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, že to je hroznej šmejd:)a podle mě je teda rozdíl třeba v Lancome řasence za 800 a barvě na řasy za 30 kč :) Já nevím, ale radši si připlatím za kvalitní věc :) Ale když to někomu vyhovuje tak proč ne :))

      Vymazat
    2. Asi sis koupila nějakej prošlej, protože mě to, co popisuješ, nikdy neudělal. A to už ho mám potřetí nebo počtvrté :)

      Vymazat
    3. Tak jasně, že do řasenky za 800Kč bych tohle nedala. Ale mě to vyhovuje, mám husté řasy, které nepotřebují nějaké speciální řasenky, tak jsem to chtěla holkám s podobnými řasami doporučit :)

      Vymazat
    4. Ne nebylo to prošlé;) Až někdy zkusíš nějakou dražší řasenku tak poznáš o čem mluvím:) Tady je asi zbytečné něco říkat:D Každá jsme asi jinde:) Už i ta Miss sporty co máš na fotce stojí nějakých 60kč a když píšeš že si to tímhle shitkem plníš už počtvré (a vydrží ti to třičtvrtě roku?!) To jsi za 3 roky neobětovala blbých 30 korun navíc na blbou NOVOU řasenku?:D ou.. Nemluvě o tom, jak to musí být pozasychané, špinavé.. No slečna je asi jiná kategorie:D
      Každopádně vy slečny, které pořizujete řasenky kvalitnější, aspoň nad 200,- tohle určitě NE!;) :)

      Vymazat
    5. Ok, nikdy jsem nezkusila řasenku dražší než 200 no. Mám další dvě řasenky, ale tahle je nejoblíbenější. A pozasychané a špinavé to teda vůbec není, když se o to staráš, jak by mohlo být? :)
      Máš pravdu, každá jsme jinde. Já děkuju za tvůj názor, at si to každý, kdo chce, vyzkouší a pak posoudí taky, tenhle článek je můj názor :)

      Vymazat
  8. slyšela jsem už několikrát, že se kupují náhradní náplně do řasenek, ale poprvé vidím konkrétně :) to je super, děkuju za tip Ani! ušetří to spoustu korunek :)

    OdpovědětVymazat
  9. Už jsem o tom slyšela, mám v plánu se na to kouknout :) Vypadá to skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  10. Znám, ale nepoužívám. Bohužel nejsem majitelkou hustých řas, takže zůstanu u své osvědčené řasenky. :)

    OdpovědětVymazat
  11. jej o tom som nič nepočula vyzera to skvele :)

    OdpovědětVymazat
  12. tyjo vypadá to dobře, možná to vyzkouším. Ale taky mám radši dražší řasenky no:)

    OdpovědětVymazat
  13. To znám, vyrábí se to už dlouho,občas jsem to dřív z úsporných důvodů použila.

    OdpovědětVymazat
  14. Já jí také měla, ale byla nějaká špatná nebo co, protože neskutečně slepovala a měla divnou konzistenci :/ :)

    OdpovědětVymazat
  15. taky ji mám doma, moji oblíbenou řasenku od essence s extrémně divným kartáčkem, který mi ale neskutečně vyhovuje, totiž přestali vyrábět, takže tohle je moje záchrana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo přesně pro tuhle situaci to je výborná věc ;)

      Vymazat
  16. Tak to musím mít! Konečně můžu zase používat moji oblíbenou řasenku!

    OdpovědětVymazat
  17. Tohle jsem doteď vůbec neznala, takže díky za super tip, určitě to vyzkouším! :)) L.
    PS: super blog ;)

    OdpovědětVymazat
  18. Zkusím to, za ty penzíze nic nedám, ale bojim se, že mi nebudou řasy držet tvar s ní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za vyzkoušení nic nedáš, třeba tě překvapí :)

      Vymazat
  19. nevypadá to špatně, ale bojím se že by to nebylo to pravý pro mě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. maximálně budeš litovat třiceti korun:D proč to nezkusit:)

      Vymazat
  20. Aničko kde se otevřeli nové sekáče?? Já zas o ničem nevím kruci :D
    Kdybys mi to napsala na blog byla bys moc hodná ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)