Ziaja hairspray for messy hair

Ahoj, omlouvám se, že včera nebyl článek. Po práci jsem šla k příteli grilovat a rovnou jsem u něj i přespala, protože se mi nechtělo domů :) A dnes k němu jdu zase, slaví 20tiny, takže budeme zas grilovat a pak to půjdeme vytančit do klubu. Původně jsem se touhle dobou měla chystat na sestřenčinu svatbu, ale dala jsem přednost příteli :) A co vy, jak si užíváte tyhle deštivé dny?
Hello, sorry for missing post yesterday. I went to my boyfriend's place after work to barbecue and to sleepover because I just didn't feel like going back home :) And today it'll be pretty much the same, he's 20 so he's throwing a party, we'll barbecue and then go to the club to dance it out. I should have been preparing to my cousin's wedding by this time but I decided to prefer my boyfriend :) And what about you, how do you enjoy this rainy days?


Dnes bych vám chtěla představit sprej do vlasů od Ziaji, je to poslední výrobek z mého druhého balíčku od této značky :) Četla jsem na něj recenzi u Martiny, tak jsem si říkala, že ho zkusím. Přípravků pro hladké vlasy už jsem vyzkoušela habaděj a stejně mi nepomohly.
Tento sprej si hned zamilujete, je menší, krásně padne do ruky a když ho stříknete do vzduchu, ucítíte krásnou vůni. Má klasický aplikátor, který mě jednou docela solidně pozlobil, když prostě nechtěl stříkat! Tak jsem to musela jaksi opravit a už je to dobré :D
Stříkám si ho do vlhkých vlasů před tím, než si je foukám fénem nebo je nechám uschnout přírodně. Uschnuté a rozčesané vypadají dobře, kolikrát si vyžehlím jenom pár zkroucených konečků a můžu jít, nemusím se trápit s celou hlavou. Nevím, jestli to můžu připisovat výhradně tomuto spreji, protože já používám hodně přípravků do vlasů a střídám je, ale celkově jsem s hladkostí a rovností svých vlasů spokojená :) A velké plus u mě má za to, že je bezoplachový! Nesnáším, když musím ve sprše čekat a pak si z vlasů ještě něco vymývat.
Obsah 125ml stojí 110Kč a seženete ho ZDE
9 bodů z 10 možných

8 komentářů

  1. dnešek si užijte! taky bych měla jít někam tančit, tak snad vyjde počasí a já budu moct:)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jdu dneska taky řádit, tak se těším! A od Ziajy ještě nic nemám :D stydím se :D

    OdpovědětVymazat
  3. tenhle produkt mě láká a láká! .. :D

    OdpovědětVymazat
  4. hmm, nevypadá špatně, ale já teď radši chodím "na přírodno" (kudrnatě) :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám teďka na vyzkoušení jiný, myslím modrý tak jsem zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Dazz, mi tě ta slečna úplně připomíná! - http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-trendy/34162-zaostreno-na-barvy-jak-je-vzajemne-kombinovat-

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, možná trochu výrazem tváře, ale jinak vůbec :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)