Golden-green make up

Jé, to jsem se prospala, do čtvrt na 12! Včera jsme totiž byly s kamarádkou napřed na vodárce a pak jsme šly tančit do klubu :) Bylo to skvělé! Konečně se mi povedlo udělat ty šortky, takže zítra čekejte DIY článek. A jinak mám nové šatičky z F&F, tak ty taky brzo uvidíte.
Yay, I slept till 11:15 a.m.! Yesterday we had a waterpipe with my friend and then we went to dance to a club :) It was great! Finally I managed to do the shorts so you can expect a DIY post about it tomorrow.And I bought a new dress from F&F, you'll see it soon as well.


Dnes jen dvě fotky líčení, které ani není moc vidět, ach jo :D Každopádně jsem vám chtěla ukázat poněkud netradiční spojení zelených a zlatých stínů. Oboje jsou od Essence, použitá řaenka je opět od Miss Sporty, korektor taktéž, korektor pod oči od elfu a obyčejný hnědý stín na obočí.
Baví vás vlastně tyhle články? Mě teda vůbec, stejně se neumím líčit :D

20 komentářů

  1. zelená se zlatou jsou super :) jen se mi nelíbí, jak si to oko rámuješ vespod linkou, na spodní víčko si ji nedávej, vypadá to divně, zmenšuje se ti oko atd. Bez toho bys vypadala mnohem lépe :) ale barmanka,co se mnou dělá na stodo, ta si zase silně dělá linku na spodním víčku,zato to vrchní víčko je uplně nahé a vypadá to taky hezky ( sluší to ale málokomu). prostě, méně je více a v líčení to teda platí:)
    Ty si teda kalíš, vodárka,klub... :) já už ted chodím jen do jednoho baru v porubě na drink sem tam, na hodinku, a jinak bary a diskotéky už vídávám jen z práce:D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blabla další taková. Já se bez toho cítím jak nahá, nelíbím se sama sobě, když linku vespod nemám prostě. A jako takhle na Sladech jsem byla asi po 2 měsících, právšže si vůbec nekalím :D

      Vymazat
    2. jenže nahé líčení je daleko krásnější! :) vypadáš takhle jak emo :D není nad přirozenost.

      Vymazat
    3. Emo? :D:D:D:D Nene, tak to jsi mě moc pobavila :D

      Vymazat
    4. proč mi přijde že ses hned urazila? :D Dyť ti to první anonym (jestli to teda neni furt ten stejnej) napsal normálně, tak nevim co se hned urážíš. ty bla bla

      Vymazat
    5. Já teda taky nechápu co se hned urážíš? Napsala to jako doporučení a radu a ne ve formě urážky jak to nějací anonymové umí. A Ty hned bla bla? Občas mě teda docela dost překvapuješ svým chováním.. M.
      PS: Jinak souhlasím s anonymem, ta linka působí tvrdě, pokud se bez ní cítíš jako nahá, zkus třeba zaexperimentovat právě s tím tmavým stínem co používáš na obočí nebo třeba tmavě hnědá tužka, což?

      Vymazat
    6. Jejda tak to hned neřešte, je to moje kamarádka, jí můžu napsat to, co jsem napsala. Jí se někdy nelíbí můj styl nebo moje nehty, já někdy zase nesouhlasím s jejím názorem, prostě to tak máme :)
      Tmavě hnědou tužku jsem zkoušela, není to ono. Ale děkuju za rady, když se tolika z vás nelíbí, budu se snažit zaexperimentovat a vymyslet něco nového.

      Vymazat
  2. máš zkušenosti s elf kosmetikou? nebo máš od elfu jen stíny? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když koukneš do rubriky reviews, tak uvidíš, že s elfem mám celkem dost zkušenosti :) A v tomto článku píšu, že mám od elfu korektor, ne stíny.

      Vymazat
  3. vlasy máš krásne :O

    http://wehateloverscompany.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. tak to sa tesim na saticky, aj som tam zas narazila na svetrik..aj ked v tychto horucavach ho asi nevyuzijem:D

    OdpovědětVymazat
  5. Když už rady o líčení očí, tak aspoň pořádný kvalitní fotky - nemá cenu se vymlouvat, "že to není vidět" - pokud je to líčením, tak asi nemá smysl ho vůbec ukazovat a pokud je to světlem nebo foťákem, tak aspoň počkat na lepší světlo, ne? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohla jsem počkat na lepší světlo, pravda. Ale ráno nikdy nemám moc času a odpoledne už to líčení většinou nebývá tak hezké, víš jak :) Příště to napravím.

      Vymazat
  6. přesně! taky mě štve, že se musím potit v práci, když bych mohla někde vylehávat na koupáku. Ale ty penízky za to stojí :) jsem na brigádě v Subway a celkem jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ty vlasy jsou totalne desny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude asi tím, že jsem si je stříhala sama :D Nemusí se každýmu líbit, děkuju za názor.

      Vymazat
    2. vlasy dorostou ;) ale souhlasila bych s tou linkou, zmenšuje oči, ale pokud si tak zvyklá.. :)) jsi ale nádherně opálená! :)

      Vymazat
    3. Jasně, že dorostou, ale zatím jsem se setkala jen s kladnými reakcemi, všichni mi říkají, že mi to takhle sluší daleko víc než s delšíma.. Tak nevím no. A opálená? To právěže vůbec, oproti kamarádům vůbec nejsem! Musím to dohnat :) Ale děkuju.

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)