Ziaja make-up remover

Dnes bylo nějak chladno! Ale vyhovovalo mi to, aspon se zase můžu chvilku těšit na horké dny :) Do školy jsem ani nemusela chodit, bylo nás tam osm (slovy osm) a nic se nedělalo. Takže na to zítra a ve středu zvysoka kálím, ve čtvrtek se zajdu podívat na akademii a v pátek pro vysvědčení! Koupila jsem si novou pinzetu, ta stará už přestávala sloužit. Řekněte mi, jak se může pinzeta otupit?! A zítra na mě myslete, musím si zajít k zubařce, na vrtání maličkého, ale zato bolavého, kazu :(
Today's weather was chilly! But I liked it, at least I can look forward to hot sunny days again :) I didn't have to go to school cause we were only eight (yeah, eight) and we didn't do anything. So I won't go there tomorrow and the other day, on Thursday I'll go to watch our academy and on Friday I'll go to get my report! And I bought new tweezers, the old ones were useless. Tell me, how can tweezers get blunt?! And think of me tomorrow, I must go to see my dentist cause I've got a little but achy tooth decay :(


V klidovém stavu, kdy vidíte krásně oddělené obě vrstvy tohoto dvoufázového odličovače - modrou a průhlednou, která má olejovou konzistenci.

Po zatřepání se obě vrstvy krásně smíchají a vytvoří bublinky. 
 A když necháte lahvičku chvilku stát, tak můžete pozorovat zajímavé efekty, jak se vrstvy zase oddělují. Miluju to pozorovat, je to moc zajímavé, vypadá to jako tekuté krystaly :)
 Ale ted už k samotné recenzi - na pohled odličovač vypadá velmi líbivě, když jej otevřete, najdete klasický dávkovač obrat-láhev-dostan-to-na-tamponek :D Vůně je moc příjemná, nijak parfémovaná, spíš mi připomíná trochu něco mořského. Myslím, že nikomu nebude vadit. Výrobek je určen pro odlíčení očí, slibuje také odlíčení voděodolné řasenky. Což jsem nezkoušela, protože žádnou takovou nemám, takže tohle nemůžu posoudit.
Jeho olejová konzistence se může zdát nepříjemná, ale na kůži nezanechává mastný film, za pár vteřin se vstřebá a kůžičku okolo očí zanechá hezky vláčnou a hydratovanou.
Je vhodný pro uživatele kontaktních čoček, což můžu potvrdit - oči mě po něm vůbec nepálí.
Jeho účinky hodnotím velmi pozitivně a za cenu 69Kč nemám co dodat.
Výrobek mi byl poskytnut firmou Ziaja, ale recenzi ale samozřejmě psala nezávisle na tomto faktu! Výrobek zakoupíte ZDE.
10 bodů z 10 možných

17 komentářů

  1. já jdu zítra a ve středu naposledy, hurá :D
    a odličovat se mi líbí už jsem ho okukovala v drogerii :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám dvoufázové odličovače nejradši. Většinou opravdu odlíčí i voděodolnou řasenku. Tenhle má doma mamka, tak jsem ho taky zkoušela a je super.

    OdpovědětVymazat
  3. Povedená recenze :) Dvoufázové odličovače jsem vždycky chtěla zkusit.

    OdpovědětVymazat
  4. mam tu jemnejsiu verziu, kym som mala staru riasenku, tak celkom stacil, ked som si nedavno otvorila novu, akosi stratil schopnost odlicovat..:(, mozno by to slo s tymto dvojfazovym, ale moje oci ich nemaju radi..:(

    OdpovědětVymazat
  5. Už dlhšiu dobu nad týmto odličovačom premýšľam :) pekná recenzia :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odličovač vypadá dobře. Já ale musím používat jen věcí od kožní. Teda nemusím, ale je to pro mě lepší. A k zubařce ti držím pěsti, já jsem si teď u zubařky zažila takovou hrůzu, co bych nikomu nepřála, tak snad dopadneš líp :)

    OdpovědětVymazat
  7. juuuj, ja ho chci :)) pouzivam jedine dvoufazove odlicovace, jsou setrnejsi k pokozce. ja mam ted od garnieru a jsem s nim moc spokojena. ale Ziaju zacinam prozkoumavat a zacina mi velice vyhovovat ;)

    OdpovědětVymazat
  8. psala jsem, abyste se na nás nedívaly, byly jsme na koních a tam je to teda uplně jedno, navic jsou to jezdecke kalhoty ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D To bych vůbec neřekla, jezdecké kalhoty si představuju jinak :D

      Vymazat
  9. skoda...dvojfazove odlicovace mi velmi nevyhovuju, lebo nosim kontaktne sosovky a vzdy mi podrazdia oci. ale ine veci od Ziaja mam celkom rada...pekna recenzia a mas vazne super blog! len tak dalej!

    http://znackovakozmetika.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a tento je vhodný pro nositele kontaktních čoček, jak ve článku uvádím :) Taky je totiž nosím a oči mi nedráždí.

      Vymazat
  10. Hezká recenze, bohužel já dvousložkové odličovače moc nemusím. Zůstávám pořád věrná svým kosmetickým oblíbencům. :)

    OdpovědětVymazat
  11. my sme mali dnes voľno o zajtra ideme až na 9 :) takže paráda :)
    Pekná recenzia, mala som ho, ale neviem teda, mňa oči pálili (nosím kontaktné šošovky). Ešte mu dám asi jenu šancu, možno som narazila akurát na nejaký kazový alebo čo :)

    OdpovědětVymazat
  12. nedávno jsem si kupovala odličovač od Baley, nemohla jsem se totiž rozhodnout, který vybrat, tak jsem nakonec chňapla ten. dvoufázový odličovače mi moc nevyhovujou, takže bych zkusila ten normální od Ziajy až mi dojde ten aktuální :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pinzeta se může otupit? :D
    Od této značky jsem si taky koupila odličovač, ale ten jemný. Jsem s ním teda taky moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No taky jsem na to hleděla, ale jinak si nedovedu vysvětlit, že už prostě netrhá chloupky! :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)