Ziaja & BPS new in

Konečně se udělalo hezky a svítí sluníčko! Zvedlo mi to náladu o 180° :) Dnes jsme ve třídě točili závěrečné video na akademii, bude strašně infantilní, ale snad se to povede skvěle sestříhat. Od pěti jsem byla v pizzerce a večer se chystám studovat příručku k zrcadlovce a učit se. O víkendu bych chtěla jít někam fotit, snad zbyde mezi tím vším učením čas.
The weather is finally good and the sun is shining! It made me really happy :) Today we were making a video that we're going to present at a final school academy. It'll be totally childish but I hope everyone will like it. I was in pizzeria from 5 p.m. and I am going to study the tutorial for my Nikon in the evening. I would like to go somewhere during the weekend and take photos, I hope it'll work out 'cause I've got a lot of things to school.




 Začala jsem spolupracovat s Born pretty store a napoprvé jsem si mohla vybrat něco malého. Vybrala jsem si neonově zelený lak a oni mi k tomu ještě přihodili moustache prstýnek! Úžasné, jsem moc spokojená, příspěvek o laku bude brzo, prstýnek uvidíte v outfitech. A rychlost dodání? Něco kolem týdne, psali 2-5 týdnů, takže předčili očekávání :)
I started to cooperate with Born pretty store and I could choose one little thing for the first time. I've chosen a neon green nailpolish and they've added a moustache ring! Awesome, I'm content, a post about the nailpolish will be soon and you'll see the ring in outfits. And the speed of delivery? Something around one week, they told me that it'll take 2-5 weeks so they exceeded my expectations :)


Už druhý balíček od Ziaji. Tentokrát jsem si mohla sama vybrat, o spreji na vlasy jsem četla u Martiny, tak jsem ho chtěla vyzkoušet. Dvoufázový odličovač jsem nikdy neměla, takže na ten jsem taky zvědavá. A opět zkouším nový krém na ruce, snad už mi bude vyhovovat.
And the second package from Ziaja. This time I could choose the products by myself. I've read about the hairspray at Martina's blog so I wanted to try it. I've never had a double-phase removal so I was curious about it. And I am trying a new hand cream, I hope it will be great for my hands finally.

11 komentářů

  1. já jsem si mohla vybrat i poprvé a jsem strašně spokojená :)
    ten lak je skvělý, má ho kamarádka :)

    OdpovědětVymazat
  2. bps je super,s nimi by chcel spolupracovať asi každý,lak je krásny a darček k nákupu ešte krajší!

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji ke spolupráci s bornprettystore :) Ten lak je nádherný!

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke spolupráci, zasloužíš si jí :)

    OdpovědětVymazat
  5. U vás svítilo sluníčko? To fakt závidím, protože u nás zase celej den lilo. :/ :D Jinak taky gratuluju ke spolupráci a jsem zvědavá na ten odličovač! :)

    OdpovědětVymazat
  6. ten lak je přímo božský! a ten prstýnek taktéž :)

    OdpovědětVymazat
  7. Noo to slniečko hneď rozjasní deň :) dnes sa mi najlepšie vstávalo snáď za celý tento rok. Ten lak má krásnu farbu a na to ako skombinuješ ten prsteň v outfitoch sa už teším :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně vyhovoval krém na ruce z olivové řady. A lak má pěknou barvu. :)

    OdpovědětVymazat
  9. sice mladá, ale právě proto není uplně nejlepší, všechno si moc zabírá a nemá takhle s děláním třídní asi moc zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  10. ten lak se mi líbí i když zelenou nějak nepreferuji:D:) a začínám ti závidět výrobky od ziaji!:D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)