BPS neon green nailpolish

Zdravím vás, omlouvám se, že jsem se včera neozvala, ale užívala jsem si chvilky s přítelem, dlouho jsme se neviděli. Večer jsem pak byla v práci a už jsem byla unavená. Ráno jsme šly s Míšou na náměstí podívat se na Den tance a odpoledne jsem věnovala učení. Stejně neumím ani půlku z toho, co mám umět, takže zítra mi to bude trvat ještě déle.. Ale říkám si, naposledy! Snad máte lepší víkend u vody na sluníčku :)
Hello dears, I am sorry that I didn't post anything yesterday but I was enjoying moments with my boyfriend, we haven't seen each other for a long time. Then I was at work in the evening and I was quite exhausted. We went to see "The Day of dance" with Míša in the morning and I dedicated my afternoon to studying. Still I didn't learn even a half of what I should learn so tomorrow I'll study harder.. But I keep saying, for the last time! I hope your weekend is better, somewhere near water, sunshining :)



 Předem se chci omluvit za ten obouchanec na palci, ale ty nehty jsou focené už po 3 dnech od nalakování.
K laku - bezkonkurenční barva, která je konečně moje, lakuje se s ním jedna básen, bohužel 2 vrstvy mi přišly málo, tak jsem dala ještě třetí. Takže jsem si počkala, než to všechno uschne, ale stojí to za to. Momentálně ho mám 5. nebo 6.den a pořád drží špičkově. Velkým plus je také velké balení, 15ml jen tak nějaký lak nemá. A cena? 3.91$, což je přibližně 80Kč. Lak mi byl poskytnut zadarmo, ale rozhodně bych si ho koupila sama. Děkuju Bornprettystore za tuto možnost a chválím :)
I adore the colour which is finally mine, polishing is absolutely great but unfortunately two layers weren't enough. So I polished the third layer. I had to wait a long time till it dried but it was worth it. I am wearing this polish for 5 or 6 days and it holds fabulously. I must praise the big bottle, 15ml is unusual. And the price? 3.91$. I had this polish for free but I would definitely buy it by my own money. Thanks Bornprettystore for this opportunity :)
9 bodů z 10 možných / 9 points out of 10

A ještě dvě fotky na sluníčku.
And two more photos in the sun.
Pokud byste si chtěli lak objednat, najdete ho TADY a s použitím tohoto kodu získáte ještě slevu 7% :) A pokud si přes tento kod objedná 10 lidí, budu mít možnost pro vás uspořádat giveaway!
If you would like to order this nailpolish, you'll find it here and you can use this code to get 7% off :) And if 10 people order by using this code, I would be able to host a giveaway for you!

26 komentářů

  1. Veľmi zaujímavá farba :)
    ..a 5 dní mi ešte žiaden lak nevydržal :D

    GIVEAWAY
    strayalley.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Úplně jsem unešená z výdrže.. To se jen tak nevidí, aby lak takhle dlouho vydržel ! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě takhle běžně drží i laky od Essence :) Stačí dát base coat, dvě vrstvy laky a top coat, po dvou dnech dát znovu top coat a těch 5 dní to vydrží :)

      Vymazat
  3. pěkná barva, na léto se hodí:)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkný lak :) hezký odstín zelené, který není ani řvavý, ani nenápadný :) V pátek jsem si koupila taky jeden zelený do sbírky, od Essence, č. 04 - Rebelizer, ale ten ani zdaleka není tak pěkný, jako ten tvůj :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :) Rebelizer ještě neznám, vyhledala jsem si ho a nelíbí se mi ti řeknu. Takový hrozně do žluta. Za mě ne. Tento je lepší :)

      Vymazat
  5. vypadá to, že výdrž je opravdu dobrá! :-) Jinak rozjíždím nový blog a budu ti moc vděčná, když se podíváš.

    www.blackberrysundae.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá barva, mně by se tento lak líbil v modré :)

    OdpovědětVymazat
  7. ten odstín je super :) líbil se mi už u Jol, ale nějak extra kvalitní tyto laky nejsou, takže bych si ho asi neobjednala po zkušenost s jeho dvěma bratříčky v nude a pink barvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ho obdivovala u Joll :) Vidíš a já jsem s ním spokojená. Každopádně plánuju objednat ještě další, tak uvidíme, jaký budou.

      Vymazat
  8. je úžasný, mě se teda děsně líbí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherná barva, přesně takovou bych teď na léto potřebovala!
    http://beily-beautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Ta farba laku je úplne skvelá :)

    myfashion-sim.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  11. skvělá barva i výdrž! takový lak hledám už dlouho.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. no, tak tohle je krásná barva!! Přesně na léto! :)

    OdpovědětVymazat
  13. úplně jsem se do něj zamilovala! ta barva je úžasná!!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak ten lak teda je :) Fakt super, takový ještě ve sbírce nemám a hodil by se mi. :D To jsi sem dala něco pro mě, lakového závisláka. :D

    OdpovědětVymazat
  15. taky jsem na ně koukala, ale nakonec jsem objednala nějaký z neonové řady či co, tak jsem na něj taky zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  16. ten lak vypadá uplně suprově ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Ta barva je úžasná.. ale je na mě docela výrazná/bláznivá xDD

    OdpovědětVymazat
  18. It's really a nice and useful piece of information. I am satisfied that you just shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.
    Also visit my website - cool articles about health

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)