Vasecocky.cz

To zas byl den! Neskutečná zima, nudná škola, učení na zítra. Aspon jsem si dala tortillu na večeři, to mi trochu zvedlo náladu. A taky díl Gossip girl - zítra už bude poslední! :(

Dnešním článkem pokračuji recenzí e-shopů. Tentokrát se bude jednat o vasecocky.cz, obchod, který nabízí veškerý sortiment týkající se kontaktních čoček. Před nějakou dobou mi o něm řekla kamarádka, že si odtud čočky objednává a za velmi výhodnou cenu. Já si čočky objednávala od oční lékařky za neskutečných 820Kč za balení, které mi vydrží půl roku. A na těchto stránkách mají přesně ty samé čočky za 459Kč. "Trochu" rozdíl, co?



V čem vidím výhody?
+ nízké ceny
+ přijatelné poštovné (59Kč)
+ bonusové zboží (za každých 10Kč získáte 1 bod, za přihlášení newsletteru 50 bodů, za nákup známého na vaše doporučení 100 bodů. Dárky si můžete vybrat hned u první objednávky, většinou se jedná o netypická pouzdra na čočky a cestovní balení roztoků. Celý tento bonusový program je naprosto skvělý!)
+ časté slevové akce (většinou zlevněné roztoky, poštovné zdarma, procentuální slevy, atd.)
+ naprostá většina produktů neustále skladem
+ pokud objednáte dopoledne, druhý den máte balíček doma! Ale i jinak rychlé doručení do 2-3 dnů.
+ k první objednávce mi přišel malý dáreček v podobě kapek do očí

V čem vidím nevýhody?
- naprosto v ničem!

Zkrátka vasecocky.cz jsou přehledné webové stránky, které nabízí uživatelům kontaktních čoček vše od A do Z. Objednávala jsem u nich už třikrát a nikdy jsem neměla žádné problémy, extra rychlé doručení, pěkně zabaleno. Naposledy jsem objednávala ty barevné čočky - to je taky skvělé, že si můžete vybrat z nepřeberného množství barev, tvarů, dioptrické, nedioptrické, ... Nešetřím chválou a dávám 10 bodů z 10 možných! Více takových e-shopů :)

21 komentářů

  1. no asi to bude tím, že mi víc voní jahoda :D

    OdpovědětVymazat
  2. já objednávám z kontakti.cz, čočky na tři měsíce mě vyjdou i s poštovným na 450kč:)

    OdpovědětVymazat
  3. Nosím čočky ale na internetu bych si je teda nikdy nekoupila, bůhví co tam dávaj za šunty a to si radši zaplatim za ně dvakrát tolik než abych si zničila oči..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      není třeba se obávat, stejně jako oční lékaři a optiky máme v nabídce originální produkty přímo od výrobců a vše je s platným certifikátem.

      S pozdravem a přáním hezkého dne

      Jana Princová
      Zákaznický servis Vašečočky.cz
      info@vasecocky.cz

      Vymazat
    2. Tak to je naprosto zbytečný předsudek, Misho :) Vážně není čeho se obávám, vím, o čem píšu, a co nosím :)

      Vymazat
  4. já si taky čočky kupovala za draho u očařky. jsou to zloději!

    teď mi je občas J. objedná z nějakého obchodu za podobnou cenu (teda nevím, jestli to není přímo tenhle). díky za tip.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou no! Mamka myslela, že ji omyje, když jsem jí ukázala tento e-shop. Prý sakra proč jsi o tom nevěděla dřív!! :D

      Vymazat
  5. Tyjo, já jsem si kupovala normálně v optice čočky, které vydržely 3 měsíce za nějakých 950 :D Dřív jsem nějak nepřemýšlela nad tím, že na e-shopech to vyjde o poznání líp :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak on každý má ty čočky jiné, ale za 3 měsíce 950Kč to je fakt dost drahé!

      Vymazat
  6. Mě se tyhle čočky líbí kvůli tomu jak jsou barevné, ale optické nepotřebuju, každopádně kdyby někdo sháněl řeknu mu, a fotky nejsou staré jsou z dneška odpoledne, za to si domysly smajlíka, nějak mi to na mobilu nejde napsat :D

    OdpovědětVymazat
  7. Závist, já musím chodit bez brýlí (no dobře, to nemusím, ale s rovnátkama by to vypadalo fakt dementně) a bez čoček, protože ty stojí pro mě 8000 na půl roku, což si prostě dovolit nemůžeme:/ a z netu to objednávat taky nemůžu, nejsou tam ty cylindry co potřebuju:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow! Ty cylindry dělají strašně moc, to je hrozné :(

      Vymazat
    2. U kontaktních čoček se dioptrická hodnota cylindru v drtivé většině pohybuje od -0,75 výš v intervalu po 0,5 (-0,75, -1,25…), cylindr pod -0,75 je řešen klasickými sférickými nebo asférickými modely (bez hodnot cylindru a osy).

      Vymazat
  8. aaa závidím lidem,co se nemusí otravovat s čočkami ani s brýlemi..nadruhou stranu mám 3,5 dioptrií na dálku a možná je lepší mít víc a nosit čočky pořád a později našetřit a jít na operaci než mít například 1,5 jako mé kamarádky kterým rodiče čočky nezaplatí protože je to "Zbytečné" ale brýle pořád nechtějí nosit,takže vidí špatně.
    já bohužel mám asi ty nejdražší čočky na trhu(co jsem viděla)-Biofinity takže mě v eshopu vyjdou na 700 na 3 měsíce...v optice mě stály zezačátku tuším 1200 ale každou koupí se cena zmenšovala..jediná nevýhoda je,že se mi jednou , po dobu asi 3 let co čočky nosím stalo,že jsem dostala vadný kus a neustále mě vadil v oku tak mi v optice dali novou čočku.to by se v eshopu asi těžko stalo.Ale i tak je to výhodnější,i když jen asi o stovku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ano, já mám 4.5 na každém oku, takže jsem čočky uvítala. Jasně, když máš 1.5, je to zbytečné, ale zase nenosit vůbec nic, to si pak jenom kazíš, ty lidi nechápu :(
      Jo každý má ty čočky jiné, můžeš je mít dražší. A jasně, z e-shopu by ti asi jednu čočku nedali, ale i tak :) Každá stovka dobrá!

      Vymazat
  9. Skvělá recenze, já čočky nenosím ale věřím že tenhle článek může někomu opravdu pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jojo je to drahá záležitost, ještě když jsem nosila brýle, taky pořád ty výměny skel a takové, hrůza. Tak jsem ráda za každou ušetřenou korunu :) Jo to je pěkná cena i s roztokem, vidíš!

    OdpovědětVymazat
  11. Brýle ani čočky nosit nemusím, ale věřím, že pro někoho je to výhodnější investice :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já už čočky kupuji jedině na internetu dlouho - od doby, kdy jsem se dozvěděla o kolik jsou levnější, než u lékařky. Po mě chtěla za Biofinity 2500,- na půl roku a přes net to mám o 1000,- levnější...to je sakra rozdíl!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)