Aroshop.eu

Tak jsem dnes absolvovala oslavu s rodinou, bylo to fajn. Ještě předtím jsem pekla pařížský dort, který všem moc chutnal, a taky šneky z listového těsta, které zmizely celkem rychle, takže jsem moc spokojená :) A za chvilku už nachystat nějaké dobroty a fandit našim v duelu se Švédy!!
Historicky první recenze internetového obchodu. Hodně z vás se mě ptalo, kde jsem koupila ty plátěné tašky, tak jsem se rozhodla napsat článek o e-shopu AROSHOP.eu. Dozvěděla jsem se o něm kdysi dávno od Pavlíny, která si odtud tašky také objednává.

Úvodní stránka se může zdát lehke hektická, to bych nějak zpřehlednila, ale nenechte se odradit. Naboku si vyberte svou kategorii (v mém případě Tašky a batohy). Vidíte, že prodávají i spoustu dalšího oblečení, od triček, halenek, šortek a sukní po cyklistické oblečení i XXXL velikosti. Zkrátka, každý si přijde na své. Ale myslím si, že ty plátěné tašky jsou určitě jedním z nejprodávanějších produktů. Proč?
Jsou levné - tašku s krátkých uchem zde koupíte za 21Kč, s dlouhým uchem jen o korunku více, a pokud si přejete složené (a tím i pevnější) dno, připlatíte si ještě 5Kč navíc. Tašky prodávají i v barevných odstínech, takže nemusíte mít jenom bílou :)
Nyní už k samotné objednávce - objednávala jsem si 3ks tašek s dlouhým uchem. Co se týče poštovného, připadá mi velice výhodné. Nejdražší vás přijde na 150Kč (Česká pošta), 120Kč (PPL), 90Kč (platbou předem na účet jak ČP tak PPL). Ale co je nejlepší, je systém tzv. zásilkoven. To jsou místa ve vašem městě, kde si zásilku můžete vyzvednout. Nejlepší na tom je, že při platbě v hotovosti váš poštovné vyjde na 50Kč a při platbě předem na účet dokonce na pouhých 40Kč (čehož jsem využila i já).

http://aroshop.eu/files/products/8700.jpg
Komunikace s obchodem je skvělá, přijde vám potvrzovací mail, mail o vyexpedování, o tom, kdy vám zásilka přijde do zásilkovny. Taky vám přijde smska s heslem, které v té zásilkovně musíte při přebírání říct. Zkrátka víte přesně, co se s vaším balíčkem děje :)
Objednávala jsem v úterý 17.4. a vyzvedávala ve středu 25.4., což je teda celkem dlouho, ale přes ty zásilkovny to trvá déle než třeba přes PPL. Ale mě teda týdenní čekání vůbec nevadí :) E-shop dodává i na Slovensko již od 3€, což mi taky přijde skvělé. Zásilkovny jsou ve větších městech jako Praha, Brno, Ostrava, ČB, Hradec Králové, Kroměříž, Liberec, Olomouc, Uh.Hradiště, Zlín a na Slovensku Prešov, Žilina, Košice a Bratislava.
Recenzi na e-shop jsem dělala poprvé a snad ne naposledy. Pokud jsem na něco zapomněla a vy byste chtěli něco vědět, určitě mi napište tady do komentářů, na formspring nebo na e-mail, ráda vám odpovím. Ještě bych chtěla dodat, že mě o tuto recenzi nikdo nežádal, psala jsem ji sama a obsahuje moje vlastní názory. Kdybych měla hodnotit tak jako u klasických kosmetických recenzí, stránka aroshop.eu by dostala 8 bodů z 10 možných.

7 komentářů

  1. Jo já taky fandím našim v souboji se Švédy, ale je to zatím slabý. I s Dány, i když jsme vyhráli, to byla vyloženě slabotka...no nevím nevím když už teď Švédové vedou, mám z toho špatný pocit, ale musím jim věřit. Snad to zvládneme i bez Jágra a spol.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, tak nic. Přijde mi, že si absolutně nevěří, přitom na Euro Hockey Tour předváděli úplně jinej hokej a tam Švédy porazili.. Snad se zvetí, já jim věřit budu až do konce! ♥

      Vymazat
  2. tak to vypadá docela dobře, taky jsem přemýšlela nad objednáním plátěné tašky, ale zatím se k tomu moc nechystám :D teda moje peněženka ne :D

    OdpovědětVymazat
  3. No, tak jsme se Švédy prohráli.. :D .. :( Na ty plátěné tašky jsem se také dívala :) I na tuto stránku.

    OdpovědětVymazat
  4. Jo, jsou všude a plánují to i rozšiřovat :) Určitě to využij!
    Šneky byly luxusní, budu je péct znovu na oslavu s kamarády, tak sem pak dám i recept a fotky :) No letos to je nějaké slabé ten hokej, ale já jim pořád věřím, to půjde!

    OdpovědětVymazat
  5. Jo, škoda, že jsme prohráli ://. Tenhle eshop je docela fajn ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)