Eyebrow care

Další skvělý den, včera večer jsem naprosto nečekaně šla k Míši a zůstaly jsme tam až do půl 2 v noci :D Ty nečekané neplánované akce jsou fakt nejlepší! Na oběd jsem se naprosto přecpala a pak jsme ještě s mamkou šly do města na kafčo a zákusek, pozvala mě předběžně k narozeninám, které mám ve středu. Moc fajn to bylo, viz fotka na FB stránce. A momentálně sleduju hokej, napínavé, taky fandíte?


 V dnešním článku jsem se rozhodla vám přiblížit moji starost o obočí. Bude to trochu delší, tak snad se vám to bude chtít číst. Musím říct, že ze začátku jsem svoje obočí vůbec neřešila, netrhala jsem si ho, nic. Pak asi ve 12 nebo 13 letech jsem se rozhodla, že nechám mamku, aby mi ho vytrhala, protože jsem mívala hodně husté obočí! Au, to bolelo. Samozřejmě jsem si na to zvykla :) Takže pinzeta mi rozhodně od té doby nemůže chybět. Trhala jsem to čím dál tím víc, vždycky jsem si to nějak posrala a pak mi to dlouho dorůstalo. Mamka mi říkala, at si to nechám pořádně dorůst, že to mám moc úzké. Neposlouchala jsem ji :D Později jsem dostala rozum a tak rok už mám obočí takové tlustější.
 Jelikož mám obočí hodně tmavé, díky tomu, že jsem bruneta, tak mě nikdy nenapadlo si ho barvit. Pak jsem šla poprvé ke kosmetičce a v rámci té celé procedury bylo i trhání a barvení obočí, tak jsem si od ní nechala poradit. Nabarvila mi to na černo. A já si pak koupila černou tužku na obočí od Essence, abych si to mohla dobarvovat. Chyba, po pár týdnech mi došlo, že černá je fakt až MOC tmavá. Takže tahle tužka mi od té doby leží na poličce a nepoužívám ji. Občas použiju ten kartáček, to když obočí zlobí a nechce držet tvar :)
Pak jsem jednou vyzkoušela hnědý oční stín, kterým jsem si obočí zvýraznila jen tak decentně, aby mělo nějakýupravenější tvar a začalo se mi to líbit, takže to tak nosím doted. Jak už jsem napsala, používám k tomu oční stín. Ale určitě by bylo fajn si do budoucna koupit takovou tu paletku na obočí. Jsou tam i šablonky na tvar obočí, tak by s nimi bylo trhání jednodušší. Máte někdo tuhle paletku od Essence? Vyhovuje vám?
A tady už ukázka, fotka má kvalitu jakou má, co už. Ještě by to chtělo trochu dorůst do délky spíš než do šířky, tak musím být trpělivá. Vůbec netuším, jestli se vám tento článek bude líbit, je to jenom takové kecání s pár fotkama :) Dejte mi vědět, jak si upravujete obočí vy!

13 komentářů

  1. Tiež používam túto ceruzku od essence ale v hnedom odtieni ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Máš pekné obočie, ceruzku nepouzivam farba mi celkom vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
  3. tu paletku mám, ale ty předlohy nepoužívám.. podle mě jsou k ničemu... jinak jsem s ní velice spokojená :) používám z tam ten tmavší stín a myslím že je to ok.... rozhodně jsou stíny lepší než tužka na obočí bych řekla... nebo spíš to vypadá přirozeněji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo vypadá to přirozeněji, už jsem si na to přišla :) Tak já bych ty předlohy minimálně zkusila a uviděla bych.

      Vymazat
  4. s barvením obočí nemám vůbec zkušenosti

    OdpovědětVymazat
  5. Já si obočí nechávám barvit na tmavě hnědou a mám i tu paletku z elfu ale bez šablonek :D A úplně nesnáším takový to obočí když má někdo jen čárku a nebo jen nakreslený tužkou :D Šílený :D

    OdpovědětVymazat
  6. Připadám si jako blbec, když sem jenom teď napíšu, že na úpravu obočí si pouze vystačím s pinzetou a kartáčkem a toť vše... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč, však pokud máš pěkné přírodní, tak není potřeba ho nějak dobarvovat :)

      Vymazat
  7. Obočí si vůbec nebarvím a upravuji pinzetou, plánuji si ale pořdit nějakou paletku na obočí a asi zvítěží ta od Benefitu. Jinak bych chtěla vyzkoušet Benefit Brow Bar, ale časově to zatím nestíhám (musím za ním do Prahy). :)

    OdpovědětVymazat
  8. teď poslední dobou je obočí jedna z prvních věcí na které se u ostatních dívám :)
    mě se líbí takové uplně přirozené, ale upravené, taky přemýšlím nad tou paletkou :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já si obočí jenom trhám jinak s ním nic nedělám. I když mám tmavěhnědé nabarvené vlasy a světlejší obočí, tak obočí nebarvím. Zkoušela jsem to, ale fakt to na mně vypadá hrozně divně, to světlé se ke mě hodí víc. :)

    OdpovědětVymazat
  10. tiež by som to chcela skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  11. spoušť mě stála 300, což si myslím, že je uplně v pohodě :)
    je to ta nejlevnější, ale funguje jak má

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)