Golden-brown make-up

Zdravím všechny čtenáře a náhodné kolemjdoucí. Jak se máte? Já skvěle. Dnes jsem byla ve škole na 3 hodiny, potom mě čekal soukromý pohovor s psychologem ohledně toho kariérového poradenství, jak jsem vám kdysi psala. Dělala jsem ještě nějaké testy, zpovídal mě a ptal se mě, co chci v budoucnu dělat, co očekávám od něj (že mi poradí s tou zapeklitou situací kolem výšky, o které jsem psala nedávno) a pak jsem dělala ještě dobrovolný testy k jeho rigorozní práci. Pak už škola neměla cenu, tak jsem šla domů a pak ke kadeřníkovi se ostříhat, zítra si to budu barvit na černo, juch :) A zítra? Okresní kolo olympiády z češtiny = další volný den. A odpoledne focení se třídou, zítra vám napíšu víc.



Dnes tu pro vás mám zlatohnědé líčení, které nejde vůbec vidět, protože mi foták moc ráda papká barvy :/ Už abych měla tu zrcadlovku! Použila jsem zlaté oční stíny od Essence, hnědý stín z paletky, která byla k poslednímu časopisu Yellow (kupodivu jsou hodně dobře pigmentované), ale ten jenom decentně do vnějšího koutku. Dále pak řasenku od Miss sporty tu růžovou, tužku na oči na vnitřní spodní linku od Essence a samozřejmě pod to všechno bázi pod oční stíny od e.l.f.u :) A na obočí tentýž hnědý stín jako na oční víčka, přijde mi, že tak vypadá nejpřirozeněji, než když jsem si ho barvila hnědou tužkou nebo černou tužkou. Ale k té černé tužce asi zase přejdu, jak budu mít ty černé vlasy. Uvidíte :)

22 komentářů

  1. jsem zvědavá jak to dapadne :)
    vypadá to hezky a přirozeně, my se fotíme až na začátku dubna i tak tam asi zmrzneme :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my oficiálně taky, ale tohle je focení mimo, SRPG nám zaplatí vytisknutí fotky/fotek a zarámování na stěnu do třídy, můžeme se vyfotit jak jen chceme, jen ty fotky nesmí přesáhnout 3x2 metry :D Takže se vyřádíme snad!

      Vymazat
  2. tak to joo, mohla bys ji potom ukázat :)
    no u nás na gymplu se to zhoršilo až tento rok, pořád nás všichni hlídají nic nesmíme a podobně všechny výlety a návštěvy jsou kromě vyjímek zakázané atd. takže nic moc a to mě čekají další čtyři roky :D

    OdpovědětVymazat
  3. krasne stiny.poradil ti aspon ten poradce dobře?:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jako on si mě vyslechl, s tím, že at se neznepokojuju, že spousta lidí neví vůbec. Že se mrkne na různý ty obory, co jsem mu řekla, že o nich uvažuju a vyhledá i uplatnění do budoucna, jestli to má cenu. A pak mám za 3 týdny ještě další setkání s ním, tak tam mi řekne i jak mi dopadly ty testy a všechno se dozvím až tam, tak uvidíme :D

      Vymazat
  4. To líčení je moc pěkné:) TAkové hezky přirozené..:))

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli můžu poradit, tak černou tužku si na obočí nedávej, kup si tmavě hnědou nebo tmavě hnědý stín( např. tmavší stín z paletny na obočí od Essence), obočí namalované černou tužkou nevypadá přirozeně a hezky ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já už si na to přišla, že to nevypadá hezky a přirozeně, tak tam ted dávám hnědý stín :) Ale říkám si, že k těm černým vlasům to třeba půjde, uvidíme, vyzkouším.

      Vymazat
  6. krásné jemné líčení, ty jo já taky ještě nějak nevím, co po gymplu.. :-/

    OdpovědětVymazat
  7. nebudes lutovat neskor tu ciernu farbu? :X

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nene, už jsem ji měla víckrát a vždycky se líbila, hodně lidí mi říká, že mi sluší i víc než přírodní tmavě hnědé vlasy :) Uvidíte.

      Vymazat
  8. Na nové vlasy som zvedavá :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezké líčení, líbí se mi, že vypadá velice přirozené. Ještě že už mám po rozhodování o VŠ, není to nic jednoduchého. Tak dobře vyber :)

    Zvu tě k sobě na blog na GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  10. mas krasne rasy
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. wau, krasne riasy!


    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Jé děkuju baby, asi udělám recenzi na tu řasenku, je fakt dobrá. Ale mám i přírodně hodně husté řasy, za což jsem ráda :)

    OdpovědětVymazat
  13. Máš krásné řasy! :)
    http://fairy-tales-of-yesterday.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  14. jjoo,, ty řasy jsou fakt dlouhééé.. a krásné <3 super =)*

    http://www.eyeonmenow.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)