Péče o vlasy

Předem upozornuju, že tohle video je hrozný! Pořád tam říkám vlastně (i když se mi podařilo jich z tama tak 10 oddělat!!) a tvářím se jak dement.. Takže mě moc neukamenujte, samozřejmě beru jakýkoliv názor :)
Soutěž v pohodě, z poslechu jsem měla prý maximum bodů a téma jsem si vytáhla shopping, což jsem chtěla, takže jsem mluvila a mluvila a uvidíme, co z toho bude, každopádně konkurence byla velká. Co vaše středa?

36 komentářů

  1. skvělé video,některé přípravky taky ráda používám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Aké príjemné video ...také nevtieravé
    máš krásne lesklé vlasy ...takže prípravky určite fajn zaberajú ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé to jde poznat i s takovou ne moc dobrou kvalitou videa, že je mám lesklé? To jsem nečekala :) Děkuju moc!

      Vymazat
  3. to video se ti náhodou povedlo :)! od Gliss Kur (nebo jak se to píše :D) jsem zatím nic neměla, ale příjde mi, že mám ty vlasy stejné po jakým koliv přípravku, co na ně použiju... no, možná jsem ještě nenašla ten správnej :).
    btw. ty máš moc pěkný vlasy! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Správně jsi to napsala :D No určitě hledej dál ten správný a nevzdávej to, každýmu sedí něco jiného a je jen otázkou času, než to najdeš, určitě.
      Děkuju moc :)

      Vymazat
  4. mně se video moc líbí:)) ..moje středa byla v pohodě,ale čtvrtek bude lepší, nejdu totiž do školy:D :)

    OdpovědětVymazat
  5. mě se tohle video líbí moc , právě že je takové hezké obyčejné a nic tam neruší :)
    já přemýšlím nad tím šamponem od balei , jsi s ním spokojená ? právě dneska jsem se dívala na jedno video a dá se říct , že ta slečna co tenhle šampon použila byla potom nějaká šokovaná a děsně ho kritizovala :D
    jinak ta soutěž určitě dopadla dobře , držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  6. ty v těch videích působíš strašně mile :) a taky moravsky tou výslovností :D ale je to hrozně hezký :)

    OdpovědětVymazat
  7. tak to dufam, ze tie body neboli len z posluchu ale budu aj naozaj!

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělé video, máš krásný hlas :)
    S tou sadou od Gliss Kur souhlasím, je naprosto perfektní, zvlášt vše dohromady a ty přípravdy od Balei mám ten první a příjde mi, že teda nic moc :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Nechápu, že Gliss Kur už nepoužívám dřív. No ono Balea má fajn věci za pár korun, ale nejsou tak účinné, od té značky se hodí fakt jenom sprcháče a takové věci, od kterých očekáváš spíš krásnou vůni a nízkou cenu, než účinek :)

      Vymazat
  9. Video se ti moc povedlo!! Taky používám ten jeden balzám od Gliss Kur :)

    OdpovědětVymazat
  10. závidím ti, že si vlasy můžeš mýt jen takhle několikrát do týdně. moje vlasy jsou šílený, druhý den po umytí je mám šíleně mastné :( a toho "vlastně" jsem si vůbec nevšimla :) držím palce se soutěží, jsem zvědavá, jak jsi dopadla :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vám to fakt nezávidím, nemohla bych si umývat vlasy obden.. Ofina se mi mastí dřív, to jo, takže tu sepnu dozadu nebo umyju vyloženě jenom tu :D

      Vymazat
  11. Náhodou to video je v poho :D:)) Seš dobrá že se do toho vůbec pouštíš :))

    OdpovědětVymazat
  12. :DDDDDDDDD Nevím proč, vždycky mám potřebu se ti smát v těch videích :D Jsi srandovní. Furt jak se koukáš bokem, jakoby ses s námi nechtěla bavit :D A máš tam často to hmmm :D Ne, já chápu, že je to něco jinéh , mluvit do videa. Kdybych to zkoušela, asi by to dopadlo ještě hůř. A tím článkem níž jsi mě naladila na koupi masky, uvažuji o tom. Nikdy jsem žádnou neměla. A ten regenerační balzám Gliskur si taky pořídím, používám vždycky normální kondicionér, co musíš vetřít do vlasů a je to balzámová hustota, nepění, takže vetřít jde těžko, nikdy ho nemám všude, sprej se jeví jako super věc, už jsem ji měla, ale pro hnědé vlasy, ten regenerační bude lepší, protože poslední vlasy moje vlasy, to je hrůza. Hlavně když jdu v těch -20 stupních brzo ro do školy a vlasy mi zmrznou, jsou uplne bile, hlavně konce, v tramce dyž si je chci upravit tak se zlomí, že. děs :D Jinak se nediv, že jsem tu takhle ráno, bulám školu, píšeme dva testy a na to se mohu vysrat. Jdu s Adel do kavarničky :D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se zeptat, proč si svoje dojmy neustále sdělujete tady, když se evidentně znáte? Nemyslím to zle, jen mě to zajímá :-)

      Vymazat
    2. V.: Hej já nevím proč jsem nervozní, když mluvím jenom do fotáku. Asi ta představa, že pak to bude na blogu mě nahání trému :DDD Jo masku si rozhodně pořid, stojí to za to! A balzám sprej jakbysmet, ta aplikace rozstřikem je vážně lepší než to vtírat do vlasů to husté. Ou tak to je špatně že ti to tak namrzne ty vlasy, já si je chráním a namotám si na ně šálku a nechám je pod tou šálkou a bundou, abych zbytečně konečky nevystavovala mrazu no.
      Pche, zatahovačko! Zítra ti volno nestačí jo? :D
      Anonymní: Já ti nevím, s tím začala V., když mi to tady objevila. A strašně ji to baví mi to tady komentovat asi :D Známe se, ale jsme každá z jiného města, takže si nepíšeme a nevidíme se ta často, tak aspon takhle vím, že na sebe myslíme :)

      Vymazat
    3. Protože se vidíme dvakrát za rok a na fb nevysedávám neustále, abych čekala, až tam anička přijde. :)
      V.

      Vymazat
  13. Ty máš opravdu krásné vlasy! Od Gliss Kur z té stejně řady jsem si včera koupila masku, tak jsem na ni zvědavá... Jinak video je moc fajn, ne že ne :-)

    OdpovědětVymazat
  14. náhodou, super video :) některé přípravky taky používám.A máš krásné vlasy, vůbec bych nepoznala že si je žehlíš(jako myslím že je nemáš zničené), na mojich to jde docela poznat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Je pravda, že od posledního stříhání o ně pečuju fakt pořádně, tak jsem ráda, že to jde vidět :)

      Vymazat
  15. Výborné video, si veľmi milá :) Vlasy máš nádherné. Mňa v poslednom čase trápia rozštiepené končeky, takže budem musieť skočiť ku kaderníčke :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Skoč, mě to pomohlo a konečně se o ně pořádně starám :)

      Vymazat
  16. Super video :-) Tvé vlásky vypadají po takové péči krásně zdravě a leskle!

    OdpovědětVymazat
  17. Máš krásné vlasy:)na to,že si je žehlíš vypadají dobře:)No a ještě jednu věc ti musím pochválit a to jsou nehty!:)maš je vážně mooc hezký,to máš svoje nebo umele?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda, mockrát děkuju, tohle mě vždycky moc potěší :) Nehty mám svoje a jsem za ně strašně ráda, že jsou takové, jaké jsou. Moc moc děkuju :)

      Vymazat
  18. Za pořádnou péči nepovažuji přípravky z drogerie. Když už chceš dělat články o vlasech, tak bys o tom měla něco vědět. Video se mi nelíbilo, působíš nepřirozeně....ne každý ti bude lést do prdele.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to já zase jo, přípravky z drogerie mi nevadí :) Ráda bych zkusila nějaké dražší, ale nejsou na to peníze, tak se spokojím i s tímto. Ale každopádně děkuju za názor, je mi jasné, že se to všem líbit nebude.

      Vymazat
  19. Máš moc krásné vlasy! Jinak já mám vyzkoušenou od Gliss Kur řadu Satin relax a musím říct, že ze začátku jsem byla zklamaná, vlasy jsem po prvních pár umytích měla strašné, ale postupem času si vlasy zvykly a já byla nakonec moc spokojená. A ten express balzám je úplně perfektní, vlasy se po něm krásně lesknou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! To je ta fialová řada nebo která? Jo ten jejich expresní balzám je vážně skvělý :)

      Vymazat
    2. Mám pocit, že to byla tmavě růžová :)

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)