Lollipop from love, a big hug and kiss on the cheek

Ahojte! Tak jsem konečně doma z té zimy. Neskutečné překvapení na mě čekalo hned 3.hodinu, kdy v rozhlase zaznělo mé jméno, a to na 2.místě! Wow, fakt jsem to nečekala :) Tak jsem dostala anglicko-českou knížku, velké objetí, pusu na tvář a lízátko z lásky od naší skvělé, nadšené a milující angličtinářky. Krásný zážitek :D Možná budu i postupovat, ale ještě se neví, jestli jenom 1. nebo 2.místo.
A potom už naši skoro celou třídu čekaly 3 hodiny poměrně náročného psychologického testování, které by nám mělo pomoci se rozhodnout, co dál po gymplu dělat, na jaký obor jít. Mám zavařený mozek ještě ted, bylo to šíleně těžké na přemýšlení a logické odvozování. Tak uvidíme, jestli se mi potvrdí mé vytoužené překladatelství/tlumočnictví.
Neskutečně vám také chci poděkovat, protože za měsíc leden dosáhl můj blog přes 13000 zhlédnutí, což je pro mě obrovský úspěch! Nikdy bych si nemyslela, že mě to bude bavit, a to hlavně díky vám :)


 Jak vidíte, knížka se jmenuje Murphyho zákon, já teda nevěděla, že jich je tolik, vypadá to strašně složitě na čtení. Takže nevím, jak dalece to využiju, ale některý ty zákony jsou fakt dobrý, tak se třeba objeví v nadpisech článků :)

31 komentářů

  1. já jsem věděla , že to dáš to bylo jasné :)
    strašně ti to přeju :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc gratuluju, jsi dobrá :-) A taky jsem měla tak skvělou angličtinářku, až se mi po ní stýská víc než po mých spolužácích :-D Tak ať tak dobře dopadnou i výsledky toho úmorného testování, ale to je jasná věc, viď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona je skvělá, někdy až moc přecitlivělá, ale mám ji ráda. Po ní a ještě dalších dvou učitelkách se mi bude stýskat moc :) Určitě dám pak vědět, jak to dopadlo, ale bude to za dlouho.

      Vymazat
  3. ta kniha musí být super, gratuluju, jsi šikovná! :)

    ať Ti taky výjdou pěkně ty testy, my psali "profi testy", to bude něco podobného. má to tři části - jazykovou, matematickou a pak takovou logicko- technickou. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten náš měl taky tři testy, napřed taková psychologicko-IQ část, pamětová a pak znalostní. No ta znalostní dopadne asi nejhůř :D Otázky za všech koutů, ale na jazyky ani JEDNA! Nechápu, jak to potom chtějí objektivně hodnotit. Určitě vám pak napíšu víc :)

      Vymazat
  4. Jé děkuju vám mockrát, jste zlatí :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý blog! A gratuluji k dosaženým úspěchům:)
    http://stylewithoutlimits.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. tie Murhpyho zakony poznam, a to lizatko je strasne zlate aj s tou nalepkou na nom:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Veliká gratulace!!! :-)
    http://janyany.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  8. super !
    jé už bude valentýn jak se tak dívám na to lízátko :)

    OdpovědětVymazat
  9. "Usmívejte se, zítra bude hůř" :)))))))))
    Blahopřejuu, jsi šikulka. Taky jsem přemýšlela, že bych jednou chtěla dělat tlumočnici/překladatelku z angličtiny :)

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluju :) Knížka je super! :) Tyjo taky bych chtěla takový testování.. :) Podle mě je to super :) Tak uvidíš, myslím, že se na to hodíš ;) no a nebo třeba zjistíš, co by pro tebe bylo ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně to si taky říkám, že se mi to potvrdí nebo zjistím další možnosti, na co bych se hodila :) Děkuju!

      Vymazat
  11. Vůbec mě to nepřekvapilo, že jsi se umístila, překvapuje mě spíš to, že nejsi první :D Gratuluji, šikovná jsi! Co sis vytáhla za téma? U nás ted vyhlásili tu soutěž v konverzaci aj, zatim byla jen fr a N, takže to taky ted bude u nás příští týden, hned se učitelka ptala do tam pujde:D ale mame jednu velkou nevyhodu oproti vašemu gymplu a to tu, že pro nas ty temata dopředu nejsou znnámá, pouze pro nižší gympl. No, takže tam jde od nás ze skupiny asi jen 5 lidi z 12. Nejdu samozřejmě, neumím mluvit z fleku. Ale zase je to mnohem lepší na poměření našich opravdových sil co se angličtiny týče, když nemáme připraveny témata. Je to škoda, já to prostě neumím :) Ta knížka je skvělá, měla jsem ji taky vypujčenou doma.

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zas ne, holčina, co byla první, je moc dobrá :) Shopping, takže nejvíc v klidu :D Jo to věřím, že to mluvení z fleku je lepší na dokázání schopností, ale očekávala bych podobná témata, co jsme měli my, ono není už moc co vymyslet dál..

      Vymazat
  12. mmm to lízatko
    gratulujem
    :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Tu masku jsem kupovala po Vánocích hned.. měli velký slevy :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)