If you ever leave me, baby, leave some muffins at my door..

Místo učení dějepisu zase píšu článek. Ach jo. Ale já se to fakt naučit musím, spolusedící zítra nepřijde do školy, to je úplně na pytel! Jinak u toho umývání schodů jsem nic neříkala, svaly bolely, ale nebylo to zas tak hrozné. A druhý den Shredu se taky dal zvládnout, uvidíme zítra, třetí den je vždycky krizový :D
Kdybych měla zhodnotit prázdniny, tak byly nejlepší za poslední dobu, každý den jsem měla co dělat, kam jít. Tak už se těším na velikonoční, i když ty budou daleko kratší. A pak na květnové svátky, mezi kterými oslavím svoje 18tiny, a to hned dvakrát - jednou u nás ve městě s děckama a jednou v Brně na Majálesu (s kým se uvidím?). Těším se a budu doufat, že mamčino tajnůstkaření kolem dárku znamená jediné - zrcadlovku. Ale to se asi nestane. Uvidíme :)
V nadpisu jste někteří možná poznali písničku It will rain od Bruna Marse. Vím, že tam má být morphin, ale já když to slyšela poprvé, rozuměla jsem muffins, tak se mi to zalíbilo, i když jinak je písnička smutná.
Už je to moc dlouhé, tak vám sem prdnu ještě fotku, co už se objevila na FB stránce, takže už jste ji někteří viděli. A já jdu na ten dějepis ://

21 komentářů

  1. ako som písala na fb,asi by som ťa nespoznala na tejto fotke,je nádherná,ty si nádherná! :) dúfam s tebou,že to bude zrkadlovka,držím ti palce

    OdpovědětVymazat
  2. taky mám za chvíli narozeniny, tak snad ta zrcadlovka vyjde moc bych ti to přála a zasloužíš si ji :)
    jinak taky bych měla najet na dějepis 8 stránek o druhé světové, naštěstí an středu a ta fotka je nejlepší!!

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, to by bylo super, kdyby ti ji maminka dopřála,nemusela by sis na ni šetřit ty svoje peníze, když jsi nad tím ted tak váhala, jestli jo nebo ne, a budeš mít vyřešeno a nemusíš pro to nic dělat :D ale to teda koukám, takhle drahý dárek na osmnáctiny jsem ani já nedostala :) od máti jsem dostala nadávky a skleničkou po mě hodila, narozeninovou noc jsem strávila ve střepech, mooooc sladké :D měla bych se taky učit dějepis, píšeme ztoho sice až v úterý, ale ono se to vždycky vžije líp, když se na to koukneš dva dny po sobě, že :)
    jak jsem ti říkala, že cvičím denně, tak dnes to fakt seru :D:D jsem po včerejšku trošku offline. Je mi blbě a tak dále. na to je dobrý lék, čaj, jdu na něj. tak se to pěkně nauč.

    V.

    OdpovědětVymazat
  4. měla bych se učit biologii, místo toho čtu tenhle článek. Achjo ten internet! :-D Sluší ti to mimochodem

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkné nehtíky. :) Já k 18-tinám dostala jako hlavní dárek řidičák a byl to jeden z nejlepších dárků, jaký jsem mohla dostat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ho napřed chtěla, ale jelikož by mi táta stejně auto nepůjčoval, nemá to cenu :) Udělám si ho až budu vědět, že ho využiju.

      Vymazat
  6. wow, máš nádhernú pleť :)

    OdpovědětVymazat
  7. ty nehty!! :O
    ukážeš nám, jak si je udělala? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už to byl, Kačenko :) Stačí najet do rubriky nails!

      Vymazat
  8. ta fotka je úžasná, moc Ti to sluší. :)

    já budu mít v květnu taky narozky, ale ještě nevím, co dostanu.. už aby to ale bylo. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Hezká fotka a máš úžasný nehtíky:))

    OdpovědětVymazat
  10. taky bych se měla jít učit dějepis a taky ekonomiku, ale když ty články na blocích jsou tak zajímavé :D

    OdpovědětVymazat
  11. krásná fotka! :) já se právě teď mám učit přirodopis ale moc se mi teda nechce :D

    OdpovědětVymazat
  12. wow tak ta fotka je dobrá :) takové očka :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)