Hair bun, eventually.

A zase je tu. Neděle večer. I po tom prodlouženém víkendu se mi nechce zítra! Každopádně jsem za včerejší večer & dnešní ráno přečetla znovu Malého prince, abych se na něj mohla vrhnout francouzsky. Mám ten příběh vážně ráda, at si říká kdo chce, co chce (že Tomi? :D). S Tomem jsme se taky koukali na film Osvícení, měl to být horor, ale spíš takové psycho. A taky jsem si po půl roce konečně přeměnila nástěnku, tak vám ji co nevidět ukážu v nějakém random postu.



Dnešní příspěvek se točí kolem drdolu. Víte, jak jsem vám ukazovala ten DIY bun holder a říkala jsem, že mám na to moc krátké vlasy? No, tak jsem to dělala špatně. Pak jsem na tomto blogu zjistila, že se to dělá jinak, a to tak, že si uděláte culík, dáte kolem něj tu věc, v předklonu si kolem toho rozprostřete vlasy, aby vám to zakryly. Zagumičkujete a zbylé vlasy zastrkáte pinetkami - v tom je jediný problém, že mi ty pinetky jdou vidět, protože jich tam mám fakt hodně, nedrželo to :D Takže je to spíš takový messy bun, ale i tak se líbí, jak mě, tak ostatním. Co vám?

31 komentářů

  1. taky jsem si teď předělala po hrozně dlouhý době nástěnku :D jinak pěknej drdol, škoda že mam krátký vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. ale mě se to líbí vypadá to dobře!

    OdpovědětVymazat
  3. Tak už se povedlo, jo? Šikula :-) Jsem ráda, že jsem byla nápomocna :-D

    OdpovědětVymazat
  4. já ten bun holder mám z c&a, ale zatím jsem s ním zkoušela dělat drdol jen jednou. já na to mám zase moc dlouhé vlasy :D

    ale tvůj messy drdol se mi líbí.. určo lepší než nějakej uhlazenej a dokonalej (kterej třeba ani není na denní nošení) ;)

    OdpovědětVymazat
  5. tusim nikto nema rad nedelne vecery, ja som si spomenula ako som si vzdy na zakladke spomenula prave o tomto case, ze mam domace ulohy:D

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Ještě, že už těch úloh máme hodně málo a většinou se dělají ve škole :D Ale spolužačka mi připomněla referát na čtvrtek :D

      Vymazat
  6. To jsem vždycky chtěla umět! :)

    OdpovědětVymazat
  7. wow, to vypadá krásně! :) bohužel já mám vlasy dlouhé kousek pod ramena :/...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! Vůbec se toho neboj, jde to i s takovýma :)

      Vymazat
  8. a já nejdu zítra do školy, heč:P zase.. no, mě se ten příběh malého prince taky nelíbí, neumím v tom nalézt ten skrytý význam, takže je to nuda:D Drdol je dobrý, mám drdoly ráda. nedělám žádné takové uhlazené, bo mi nejdou, ale prostě vezmu do ruky všecky vlasy, různě je zacuchám a ogumičkuju, do gumičky se nevleze vše, tak poůžou pinetky no. A tak chodím běžně do školy, alespon mi ty vlasy nezavází, už je mám fakt dlouhé. někdy se mi ale ten drdol nepovede ani tak, mám tak moc vlasů, že to prostě nedrží všechno. No, brzy se pujdu ostrihat. Je to akutní. A na tobě to vypadá fakt skvěle, konečně změna po těch rozpuštěných, které nosíš furt ;)

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo ty uhlazené taky nemám ráda, ještě když jsem neměla tohle, tak jsem to dělala přesně tak jako ty, to je nejlepší :D A nenosím furt rozpuštěné, i když je pravda, že se mi na sobě líbí nejvíc no. Nosím i culíky a drdoly.

      Vymazat
  9. tak to si také vyrobím:D zrovna dneska jsem myslela na to že si to musím koupit:)

    OdpovědětVymazat
  10. Pěkný, pěkný :) já si ho pořádně asi nezvládnu udělat nikdy :D

    OdpovědětVymazat
  11. Je to pěkný, jen škoda že jsou vidět ty pírka a možná by to chtělo asi trošku laku na ty vlásky co trčí z toho drdolu :D :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lakovala jsem to :D Pírkama myslíš pinetky? Nj, vylízá to, musím si koupit nový, pořádně držící. A nebo vlásenky :)

      Vymazat
    2. Aháá :D:) No my tomu říkáme pírka :D ale ok tak teda myslím pinetky :D ale jinak to vypadá fakt dobře ;)

      Vymazat
  12. Malého princa úplne milujem :)
    A ten drdol vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  13. veľmi pekné!!taký drd by som kludne prijala:P

    OdpovědětVymazat
  14. Moc děkuju holky, až nebude taková zima, tak vám ho vyfotím i někdy se mnou, s outfitem :)

    OdpovědětVymazat
  15. Vypadá super! Mě se nikdy takový dokonalý nepovede, mám ho vždycky takový nepravidelný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Ale i na tomto je vidět spoustu nedokonalostí, i když já ty doslova uhlazené nemám moc ráda, líbí se mi, když z toho trčí takhle pár vlásků :D

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)