Violet matt-shine nails

Krásné sobotní odpoledne vám všem! Dnes jsem si mákla - oběd, pečení (zítra bude recept), úklid, nehty, angličtina. Taky mě stihl naštvat táta, protože mi pořád rozmlouvá zrcadlovku - prý vyfotí tu samou fotku s kompaktem za 5,6 tisíc. Tak já fakt nevím, ale proč potom máte všichni tak krásné fotky s tou zrcadlovkou? Musíte mi pak poradit, až se budu rozhodovat, kterou. Nikon nebo Canon chci a do 10000Kč. Ach jo.
K nehtům - inspirovala jsem se u Peti, která včera dávala video o krásných černých nehtech, které jsou celé matné a lesklý mají jen vrchní proužek. Natolik mě to uchvátilo, že jsem si je udělala taky. Jen ve fialové, černý lak se ukázal, že už není použitelný, tak letěl do koše. Líbí se vám to?




 Potřebné laky - nejlépe tmavý lak, na světlém by to tak nevyniklo, matující lak, lesklý top coat
 Nejdřív nalakujeme jednu nebo dvě vrstvy fialového laku (podle krytí).
 Necháme pořádně zaschnout a přelakujeme matujícím lakem.
 Pokud si nevěříte, nalepte si takové ty bílé proužky na francouzskou manikúru a vrchní proužek přelakujte lesklým top coatem. Já to dělala od ruky, taky to tak někdy vypadá :D Nechámě zaschnout a je hotovo!
Já myslím, že to vypadá velice elegantně a žensky, i když okolí to asi moc nepozná :D

29 komentářů

  1. I já jsem v poslední době ulítla na těhlech nehtech:-) Vypadá to božsky.
    A máš krásnej tvar nehtů...

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. krásne nechty:) skusim aj ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. mě to taky rozmlouvají , takže mi nezbývá nic jiného než si ji koupit potajnu a někdy to hold praskne , ale canon neseženeš do deseti tisíc co jsem se dívala nejlepší z levnějších je podle mě nikon D3000 , ale tak to je jedno :D
    ty nehty jsem obdivovala i u Peti , krásné jsou!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seženu, teda tady to tvrdí: http://digitalni-zrcadlovky.hledejceny.cz/canon-eos-1000d-ef-s-18-55-mm-is/ Ale já se v tom moc nevyznám, to je pravda. Ten Nikon D3000 mám taky mezi těma na výběr :)

      Vymazat
  4. Vypadá to naozaj krásne, aj keď ja som teda ešte nemala možnosť vyskúšať si nejaký ten "matujíci" lak, neviem ani ako sa to povie správne po slovensky :D a ani som taký ešte nikde nevidela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! To bude podobně slovensky :D Prodává ho Essence a Miss Sporty z těch levnějších :)

      Vymazat
  5. Mě se to taky moc líbí.. :) akorát si musím ještě sehnat ten matující lak :D :) A ani není moc vidět, že je to fialová, vypadá to skoro jako černá.. :) Já myslela, že už zrcadlovku máš, protože fotky vypadají moc dobře! :D Já jsem před touhle volbou stála ještě před pár týdny a nakonec sem zvolila levnější variantu, která mi nezruinovala peněženku a přitom fotí dobře.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo sežen, vyplatí se to! A ano, ona je ta filová dost tmavá, nedivím se, že to může působit jako černá. Fakt? Jako ten můj Casio fotí celkem hezké fotky, ale já nevím, prostě to není ono. Na detaily není moc dobrý.. Musím to hodně promyslet, at toho pak nelituju no :)

      Vymazat
  6. můj táta mi zrcadlovku taky rozmlouval, ale jestliže si na ní opravdu šetříš, tak jako jsem to dělala já, nechápu proč se jim to stále nelíbí. a Aný, nedoporučovala bych ti kupovat si úplně nový foťák, když to tak řeknu, je ti to k ničemu. nejsme profesionální fotografové, já mám ten můj z druhé ruky a vešla jsem se dokonce pod 7 tisíc. přes 10 bych rozhodně nešla ani za nic. zvaž to a koukni na http://paladix.cz/bazar/ kupovala jsem tam foťák já.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že? On mi řekl, že to je moje věc, když si nenechám poradit, že mu by to bylo líto ty peníze. Tak jsem mu řekla, že mě teda ne, že to za to dám. Ale máš pravdu, zvažovala jsem i použitý foták, proč ne, rozhodně to bude levnější a na co kupovat nový. Děkuju za tip na bazar, už se tam koukám :)

      Vymazat
    2. nemáš vůbec zač, určitě si za tím jdi, stojí to za to :) a přeju šťastnou ruku při výběru :)

      Vymazat
  7. Tohle sem i líbí úplně nadměrně ! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. je to úplne nádherné,tento nápad sa mi páči dlho ale nemám matný top coat
    máš krásny rukopis Dazz! .)

    OdpovědětVymazat
  9. to vypadá senzačně! akorát ten fialovej jsem u nás vůbec neviděla:/, vypadá skvěle:)

    OdpovědětVymazat
  10. krasny!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  11. Wauu ! :) Vyzerá to krásne :))

    OdpovědětVymazat
  12. krásne :)) a fialová farba je užasna

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkná barva :) A takový nehty dlouhý, pěkný, mě se hned zlomí :D:/

    OdpovědětVymazat
  14. jses sikovna taky jsem to video videla ale nikdy bych to nesvedla!

    OdpovědětVymazat
  15. No, muj nazor jsem ti uz rikala, taky bych ti ji rozmluvila, hezke fotky udelas i levnejsi fotakem nez takova draha zrcadlovka, navic pokud nejsi fotografka, promin, ale zbytecna. Vim, ze ji moc chces kvuli hezkym fotkam, ale ostre a krasne gfotky se opravdu daji vyfotit objektivem o dost levnejsim, tatka ma pravdu. Popremyslej o tom, at zbytecne nevyhodis penize, za ktere by sis mohla koupit jeste neco jineho ;)
    Fialova vypada docela jak cerna, takze je to jedno :D Dost zajimavy napad, jen mi prijde, ze z vetsi dalky nez je to foceno to asi nemusi jit ani poznat, celkem to splyva :D A pro me tmave, takovou barvu bych na nehtech mit nemohla uz kvuli tomu, ze to ten nehet zabarvuje. Ale zblizka to vypada hezky.

    V.

    OdpovědětVymazat
  16. Taky jsem to obdivovala u Péti, jsou moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
  17. na té první fotce vypadá ten lak jako černý...vypadá to fakt krásně, taky už jsem je někde viděla, ale asi bych to nezvládla =)

    OdpovědětVymazat
  18. Chtěla bych mít taky tak hezké nehty !! :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)