J'adore faire du patinage

A zase tu je neděle večer! Ještěže máme zítra na 9, vyspím se. Dnes jsem byla s kamarádkou na bruslení a naivně si myslela, že vyfotím nějaké fotky. To světlo na zimním stadionu je tak hrozné, že mám jen jednu hodně ucházející, tak to omluvte :D Ale jinak nemám materiál na články, co byste tu chtěli vidět?
Všichni už určitě víte, že končí GFC. Prý to ale nemá platit pro blogy založené přes blogger, takže asi sami uvidíme 1.3. jak to bude. Pokud mě chcete sledovat na FB nebo bloglovinu, můžete samozřejmě :)



Co vy a bruslení? Chodíte bruslit? Já ten "sport" strašně miluju, na rybník bych teda nevlezla, takže chodím na zimák. Ale dnes tam bylo tolik lidí, že se to ani nedalo pořádně rozjet, a to mám nejraději. Naučil mě to tatínek, odmalička se mnou chodil bruslit a měl se mnou trpělivost, děkuju! Ted bruslím dobře a normálně mě láká i krasobruslení, je to moc hezké :)

16 komentářů

  1. já chodím , ale jenom když nebruslí brácha , jelikož nemám svoje brusle tak si půjčujeme :)
    já jsem si taky založila bloglovin , radši :D

    OdpovědětVymazat
  2. já bruslím jen skoro z donucení :D vždycky mě na bruslích chytají křeče a nepomáhají mi ani prášky :( Ale je hezké se koukat na ty co to umí :D

    Queen of second hand

    OdpovědětVymazat
  3. udelala by jsi video na rasenky?nebo spise na tvoji celkovou kosmetiku?:)

    OdpovědětVymazat
  4. já moc ráda nebruslím, mám docela strach. :D ale bývá to občas i hezké. snad se dostaneme i s přítelem někdy. :)

    taky jsem nově na bloglovin', tak Tě tam budu sledovat. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Petul: To znám, taky jsem si kdysi půjčovala s mamkou, ta to pak vzdala a přestala bruslit, tak zůstaly mě. Ale už tak 2, 3 roky mám nové, krásně bílé. Tamty byly strašně staré totiž :D
    Suzzzannne: Jé tak to může být nepříjemné. Jakto? To je zvláštní, nikdy jsem neslyšela, že by to někomu dělalo tak špatně :(
    Anonymní: Dobře, není problém, řasenek mám sice hodně poskrovnu (4), ale ok. Pak chci udělat i na tužky na oči a na vlasovou kosmetiku :)
    slečna L.: Neměj strach, je to krásný sport :) No můj přítel nemá brusle, takže s ním chodit nemůžu a strašně mě to štve :/

    OdpovědětVymazat
  6. Jeee bruslení, mám nové dámské černé brusle, tak bych chtěla, ale nemám kdy , navíc u nás na stadionu jsou fakt všichni, to se nedá... ještě máme rybník v porubě. už jsem na něm jednou byla, ale když tam nejsou lidi, nevěřím tomu :D když jsou, tak je to dobrý, nepropadnou se těžcí 150kiloví chlapi, nepropadnu se já :D Jo, krasobruslení je nádherné, mám ráda sledovat to v tv. Ale je to jeden z nejtěžších a nejdražších sportů, které znám. Beze srandy, fakt.

    V.

    OdpovědětVymazat
  7. Bruslit jsem nebyla ani nepamatuji. :D Ale mám to ráda.
    A doufám, že to neplatí pro nás co to máme přes blogger. :)

    OdpovědětVymazat
  8. bruslení je nádherný, ale sama to neumíímm

    OdpovědětVymazat
  9. milujem korčulovanie, raz som bola korčulovať na jazere :D a to bola zatial najväčšia sranda čo som s korčulovaním zažila.

    OdpovědětVymazat
  10. Bruslení jsem už od mala nesnášela :D A fotka hezká :)

    OdpovědětVymazat
  11. ja som ešte nikdy nestála na ľade,no určite by som to chcela skúsiť niekedy :)

    OdpovědětVymazat
  12. už tě sleduji přes bloglovin, to se neboj :P brusle mám ráda, jen u nás letos zbořili zimní stadion a tak není kde bruslit, což mě hodně mrzí.

    OdpovědětVymazat
  13. na miniatúre to vyzeralo akoby si bola ostrihaná :D

    OdpovědětVymazat
  14. Korčulovat sa chodím ! :)) Každý výkend :) Milujem ten chlad na lade ♥

    OdpovědětVymazat
  15. Jo krasobruslení je nejlepší sport. :) A "vůbec nejsem zaujatá", když jsem ho 15 let dělala. Finančně vychází jak tenis, možná teď i dráž, takže sranda to fakt není. A chybí mi to.

    OdpovědětVymazat
  16. V.: Jé černé brusle se dělají dámské? To jo :) Jo kdyby tam byli lidi ny rybníku, tak bych tam možná vlezla no :D Ano, máš pravdu, je to hodně náročné na finance a určitě i na fyzičku. Ale miluju to sledovat v TV.
    Dáša: Tak jsem tě snad nakopla k tomu zase jít! Snad to bude ok :)
    Káťa: To je škoda :(
    terrii: Věřím, že na rybníku to může být sranda :) Ale tuhle zimu se toho asi nedočkáme :D
    S.): Jaktoo? :D Děkuju.
    Lizzy: Jé tak to určitě vyzkoušej, chytne tě to!
    Karolína B.: Ou tak u nás je taky v dezolátním stavu celkem, snad ho nikdy nezboří! Co bych dělala přes víkendy?! :)
    Wendy Ká: Máš pravdu :D Neboj, nejsem!
    Sab: Můj člověk ♥ Taky to miluju, frčet si to po ledě!
    Veronique: Wow ty jsi krasobruslila, 15 let? Proč jsi toho nechala? Je to asi hodně náročné i na čas, co? Finančně to musí vycházet fakt draho. Ale v TV se na to dívá nádherně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)