Aluminium methode for removing nail polish

Ahoj! Přijdu na blog a co nevidím, tolik komentářů a pár nových čtenářů! A ta návštěvnost?! Za to všechno může můj momentální nápad na pojmenování Kájina videa (tady) a následná zmínka o mém blogu na jejich FB stránkách. Děkuju moc, to jsem fakt nečekala :)
Taky je u vás taková zima? Já myslela, že mi umrznou ruce a zadek, hrůza :D Jinak jsem se věnovala škole, máme za úkol přečíst si článek z novin a poak odvyprávět obsah vlastními slovy do AJ a psala jsem slohovku na téma nakupování do FR, to mě bavilo. Co vaše neděle?

Dnešní video je o tzv. alobalové metodě odlakování nehtů. Kdysi jste mi některá totiž psala, že ten třpytkový lak je krásný, ale špatně se odlakovává, tak jsem vám chtěla dát vědět, že to jde. A tímto chci poděkovat Petře, která zase kdysi informovala mě o této metodě :) Je to vymakané. Slyšeli jste o tom? Nebo to vidíte dnes poprvé? Určitě to vyzkoušejte!

18 komentářů

  1. Slyším o tom poprvé a jsem nadšená. Konečně něco co funguje na třpytkový lak!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tuto techniku používám při odlakování třpytek :) Jenom, že si někdy vezmu místo alobalu lepenku, obojí mně vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Dazz :))Máš vážně skvělý blog, který sleduju už dlouho:) Včera jsem si ho dokonce projela od začátu až do konce:)) Jinak děkuji za super návod jak odlakovat třpytky, mám v ěuplíku třytkový lak, ale kvůli odlakování jsem ho moc nechtěla lakovat, ale hned po videu jsem ho vytáhla a už ho mám na nehtech :D Jinak ty jsi z Kromclu že? Jéé tak to je super, že taková fajn blogerka bydlí kouse ode mě :D ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :O Taková pochvala? Panebože, děkuju moc! Mě samotné by se to nechtělo projíždět od začátku až do konce, některé články bych nejraději smazala popravdě. Takže si vážím tvého času. No super, jsem ráda, že ti to video pomohlo. Ano, jsem z Kroměříže, ty bydlíš někde kousek jo? Kde, jestli můžu vědět? :)

      Vymazat
    2. Já moc komentáře nepíšu a když už napíšu tak těm, kteří si zaslouží :)) A nemaž nic, je hezké vidět, jak se ti vyvíjel styl a tak.:)) Jinak je to možná trošku větší kousek, ale jsem z Otrokovic. A taky se mi zdá, že jsem tě před Vánoci viděla v tescu projít(ve Zlíně), brigádničila jsem tam.

      Vymazat
    3. To je fakt, pozorovat, jak jsem se vyvíjela, je někdy i užitečné, uvědomíš si chyby a tak :) No tak Otrokovice jsou v pořádku, přes ty jezdím často do Zlína. Ale před Vánoci jsem tam určitě nebyla, to byl asi někdo jiný. Že by dvojnice? :D

      Vymazat
    4. Asi nebo jsem se přehlídla, však mi z toho předvánočního shonu u pokladen šla hlava kolem :D:D

      Vymazat
  4. alobalovu metodu poznám,mám viacej lakov takého typu tak to určite vyskusam! :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělé... :-) Ted už to nebudu odlakovávat půl hodiny :))

    OdpovědětVymazat
  6. Už sem o tom četla u Péti, ale ty jsi to hezky názorně ukázala! :) Už plánuju dlouho to vyzkoušet :D

    OdpovědětVymazat
  7. Nemas vubec zac, zaslouzis si to :-)

    OdpovědětVymazat
  8. To už si připadáš ve videu blbě, že nemluvíš, ale pustíš radši hudbu a titulky? :D:D jsi pako. No, popravdě, tuhle metodu nemusím. Ale znám. Spotřebuje se na ni strašně moc odlakovače a ten alobal tam je vlastně jen kvůli tomu, aby tamponek na nehtu vydržel, to stačí tam prostě pul minutky držet rukou, ne? :) No, to je už drobnost ale. Třpytkové laky mi nedělají problém odlakovat, musím akorát přejet vícekrát a silněji. Takže pro mě je tato metoda zbytečná. Ale nápad je to moc zajímavý :D

    V.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odlakovače stačí kapka - když se následně přikryje potravinářskou fólií. Nesmí však být přímo přiložená na nehet - musí ho jen obalit a utěsnit.
      M.

      Vymazat
    2. V.: Sama jsi pako :D Proč bych neudělala video, kde nemluvím, aspon změna ne? Odlakovače na ni spotřebuju normálně, ne víc než při normálním odlakovávání. Tož alobal drží teplo nebo má nějaké takové vlastnosti, tak je to asi kvůli tomu.
      M.: Zajímavý nápad, i s potravinářskou folií to jde, to je fajn :)

      Vymazat
  9. tak to je solidní vychytávka, děkuju za tip! :) některé nadlaky se mi šíleně špatně odlakují, tak alespoň vím, jak si to propříště ulehčit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je hodně dobrá metoda! Díky za typ, protože nedávno jsem tady u odlakovávání třpytek hodně nadávala.. :D

    OdpovědětVymazat
  11. už jsem to viděla na pár blozích , škoda že já to nemůžu udělat mám strašně okousanou kůžičku kolem nehtů , stydím se za to , takže by to asi dost pálilo
    jinak písničku z videa miluju!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)