Vienna - shopping

Bonsoir mes mademoiselles! To byl dneska den. Začalo to tím, když jsem zaspala a do školy se nachystala za 10 minut. Na chvilku to vypadalo světle, když jsem se dozvěděla, že z biologie mám 1 z testu, známkoval to podezřele mírně :) Ale pak film v angličtině, dokument v dějepise a film v AK mě zabily, prospala jsem to. Hlava mě bolela, no děs. Doma mě ještě čekala práce a učení zeměpisu (zasraný vodstvo, řeky ještě jakž takž jdou, ale ty naše obří jezera a rybníky, který ani nejsou v mapě, to se fakt nedá). A vaše pondělí? Doufám, že lepší!

 Ráj světa v podobě obchodu Forever 21. V té chvíli jsem litovala, že jsem měla s sebou tak málo eur :( Jednou tam budu nakupovat pořád ♥



 Ten výraz :D Už jsem se nechtěla fotit, ale mít fotku v 5ti patrovém obchodním centru stálo za to. Další ráj ve Vídni!

 A největší ráj, kde tyhle všechny malé ráje najdete :)

 Mozartovy kouličky, abych něco dovezla mamince s tatínkem :)

A nakonec to nejlepší, tadá, moje první věc z Lushe! Ti, co mě sledují na FB, už dávno viděli :) Čichám k tomu každý den, voní to totiž naprosto úžasně! Anebo skořicová sůl do koupele, která ovšem voní jen takto, ve vodě, jak se rozpustí, tak prd. Škoda, ale stejně jsem z toho nejvíc nadšená a nikdo doma to nechápe :D

18 komentářů

  1. ten forever 21 vypadá skvěle , ty boty!!
    já zase velké nákupáky nesnáším moc lídí , málo místa a moc věcí , tím se ukazuje moje klaustrofobie :D

    OdpovědětVymazat
  2. Vídeň je nejlepší :) tenhle rok to bohužel nevyšlo, tak snad jindy, na Forever 21 jsem hrozně natěšená! :D
    A úplně mě dostalo, jak je v Praze Palladium taky několikapatrové :D (nevím teď přesně, tak nechci říkat blbosti, 4 nebo 5 myslím) .. ale zase v Brně máme obrovskou Olympii:)
    A můj pondělek byl super :D Sice se teď učím asi 15 A4 do literatury, ale další dny budou horší. Už se těším na prázdniny:))

    OdpovědětVymazat
  3. krásný fotky, doufám že uděláš článek o tom co sis koupila v lush:)

    OdpovědětVymazat
  4. Petul: Yep. Je skvělý! Hodně lidí a málo místa mi taky vadí, ale zase máš všechno na jednom místě. Vždycky existují výhody a nevýhody :)
    exxie: Natěšená bud, je fakt skvělý! A jono, v Palladiu jsem byla jednou, ale taky jsem koukala, jak je to velké. Jo Olympia v Brně je super, daleko lepší než Vankovka teda! A literaturu 15 A4? Fuj, nechtěla bych, tak držím palce :)
    Katie: Můžu napsat recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  5. ty botyyyyyyyyyyy :D všechny je chci domu :D nutně je všechny potřebuju :D

    OdpovědětVymazat
  6. taky budu z Lushe nadšená až ho vyzkouším :D

    jinak ti Vídeň závidím, já tam byla minulý rok, teď to bohužel nevyšlo tak snad zase ten příští. strašně jsem si jí zamilovala.

    jinak cena barvy je myslím v Dm 139, což je super, když jí je tolik a já vlastně ušetřím jednou tolik.. ale určitě jí v schleckeru nebo rosmannovi seženes o trochu levněji ;) a vlastně v DM knížečce byla za 70 korun myslím.

    OdpovědětVymazat
  7. No jako dala bych, ale dělala je mamka, takže nevim...většinou přidávám recepty a popisuju je sama, jak jsem to dělala, ale klidně ti to pošlu na mail (do neděle). Jinak ty boty!

    OdpovědětVymazat
  8. moc hezky fotky
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to si měla super den :D Ale tak já jsem ho neměla o moc lepší, celý den mi bylo strašně špatně. Večer jsem pak cestou domů zvracela do křoví. A dneska jsem teda díky této nepříjemnosti doma :D.
    Jinak Forever 21 jsem si ve Vídni taky nemohla nechat ujít, a mám od nich booty a jsou super. A to nákupní centrum je mega, sice nejde moc vidět ale jak je to bílé :D, no super :-))

    OdpovědětVymazat
  10. prvá vec z lush? závidím ti :D tie topánky sú všetky prekrásne a to nákupné centrum,naozaj ako raj :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já zaspala zase dneska co máš z toho :D Vánoční Vídeň musí být náááádherná, snad příští rok tam pojedu :) Forever 21 plánuju navštívit už pěkně dlouho, láká mě tam hodně věcí. Krásné fotky! :))

    OdpovědětVymazat
  12. tie boty veru ach! ♥

    prebieha u mna na blogu originalna giveaway :)

    OdpovědětVymazat
  13. jak se všichni koukaj že se fotíte,nádhera ty boty <3 miluju ,tam musím zajet :D
    Helena's blog

    OdpovědětVymazat
  14. Helena: Toho jsem si ani nevšimla, fakt, že jo :D Nejsou na to zvyklí asi, že přijeli maloměštáci a fotí se v 5patrovým obchodě :D

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé ty boty :D No vybrala bych si jich dost :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)