E.l.f. cream eyeliner

Pěkný večer! Škola na 7, olympiáda z češtiny, jako obvykle nudný tělocvik, písemka ze zeměpisu. Hnusný oběd, doučování, flákání se na internetu a večeře. To byl ve zkratce můj dnešní den. Jsem čím dál tím víc líná a strašně mě to štve, nic se mi nechce dělat, místo toho, abych se učila, čumím do blba a prohlížím si nehty, radši jsem na FB než si čtu nebo něco vyrábím, prostě děs. Měla bych začít s tím něco dělat :/ Dnes se mi dokonce ani nechtělo přispívat, ale jelikož mě poslední dobou blog neskutečně baví, tak přicházím s recenzí! Yaay.


Krémové oční linky jsem chtěla už pěkně dlouho, a tak když elf nabízel akci poštovné zdarma, neváhala jsem a objednala. Zprvu jsem myslela, že toho budu litovat, jelikož chvilku trvá se sžít se štětečkem a konzistencí linek. Ale nyní si je nemůžu vynachválit. Štěteček vám zajistí precizní linku, jak tenkou, tak tlustou, jak chcete.


Balení je poměrně malé, ovšem jen na první pohled. Má 4,7g a vydrží vám věčnost. Já si linky nedělám každý den, takže mě ještě delší věčnost :D 
Linka, jak vidíte,je celkem rovná, i když já to prostě neumím úplně precizně nanášet. Výdrž je dobrá, ale pokud si pod ně dáte ještě bázi pod oční stíny, je přímo skvělá a vydrží celý den. Ve srovnání s tekutými linkami, co od elfu mám a recenzi na ně si můžete přečíst tady, jsou tyto krémové lepší v nanášení, ale ta výdrž není TAK skvělá jako s tekutými. Tyto vydrží celý den, ty tekuté i celou propařenou noc. Ale tyto krémové se zase snáze odličují. Takže přece jenom 9 bodů z 10 možných, i za cenu 87Kč.

12 komentářů

  1. příště už si je konečně musím objednat :) vždycky nad nimi přemýšlím a pak je nakonec nikdy neobjednám :)

    OdpovědětVymazat
  2. já se taky po nějakých gelových dívám , jelikož mi skoro žádné tekuté nevyhovují
    tyhle vypadají zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to jsme na tom stejně ;) jsem strašně líná a strašně mě to štve!!
    A ty linky vypadají super :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám přesně ty stejné, ze začátku se mi obtiskovali, nestávalo se ti to taky? :D Hlavně sžití se štětečkem bylo pro mě nejhorší, pěkně zlobil! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Všichni si ty gelové linky chválí, takže je na čase se po nějakých taky podívat :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já sem si nedávno pořídila gelové linky od Essence a už gelové asi nikdy nevyměním.. :D to je úplně něco jiného než tekuté, přijdou mi lepší.. a tyhle přijdou na řadu příště :)

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za tip, uvidím jestli si je pořídím :)

    OdpovědětVymazat
  8. skvělá recenze,díky za tip :))* sleduju ♥ :)

    OdpovědětVymazat
  9. nevím proč, ale pořád se krémových očních linek nějak bojím :D používám ty ve fixe a bojím se, že by mi to s gelovýma moc nešlo, ale všichni na ně pějí chválu, tak bych to mohla alespoň vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  10. No já pořád váhám jestli je objednat nebo ne :D Pořád je to tak 50 na 50, někdo na ně nadává a někdo si je nemůže vynachválit.. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)