E.l.f. concealer & highlighter

Přeji krásný páteční večer a zároven vás zdravím napředposledy v tomto roce! Já jsem dnes byla koupit šroubky na přidělání zrcadla (Jo, nakonec šroubky, prý silikonem to pán v obchodě nedoporučoval, že to je fakt navždy, jinak bychom museli zbourat stěnu :D A navíc ty šroubky stály 6kč a silikon 150-200kč..) a pitíčko na zítra :) Užili jsme si krásný den s Tomem. Koukali jste tento týden na Prostřeno? Australský speciál, dobrá parta tam byla, že?
Připomínám giveaway, ukončím ji zítra o půlnoci :)


Předmětem dnešní recenze je korektor a rozjasnovač na oční okolí od e.l.f.u, který jsem si objednávala, když byla akce poštovné zdarma. Chtěla jsem vyzkoušet tekutý korektor i rozjasnovač vlastně, nikdy předtím jsem tyto dvě věci nepoužívala. Ale už bych bez ni nedala ani ránu, musím říct, že je to skvělá vychytávka!

Jak vidíte z fotek, je to udělané ve formě takové tyčinky se dvěma konci. Celkem mi to balení vyhovuje, proč ne. Korektor používám vyloženě pod oči, krásně mi zakryje ty moje kruhy. Počkám, až zaschne a nanesu trochu rozjasnovače, abych měla rozzářené oční okolí a nanáším ho i nabok od očí, na strany nosu a nad horní ret. Hezky doladí kontury obličeje.

 Velikost balení je 5g+5g, což si myslím vystačí tak na půl roku, uvidíme. Na stránkách elfu najdete tři odstíny, já mám ten nejsvětlejší a vyhovuje mi. Za cenu 87kč skvělý nákup a rozhodně si ho pořídím znovu, mohu doporučit.
10 bodů z 10 možných

18 komentářů

  1. taky uvažuju, že si tohle pořídím. až budu mít někdy nějaké peníze. potřebuju tak 500, abych si koupila vše, co z tama potřebuju :D jaké pitíčko na zítra? já nekupuju nic, seru na to, budu péct a ostatní mi něco dají určitě :D a nepotřebuju se ožrat navíc. je to moc nucená ta oslava už tak.

    V.

    OdpovědětVymazat
  2. vypada moc hezky!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Tak kdybych to zítra nebo pozítří nestihla, přeji hodně štěstí do nového roku.. :)

    Já Prostřeno nesleduju, ale babička jo a říkala, že byli všichni super :) I když teda včera jsem večeřela u půlky dílu a dneska jsem ho viděla taky :D A musím říct, že ti lidi byli moc fajn.. oproti jiným dílům, které jsem náhodou viděla.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Kupovala jsem to mamče a taky si chválí :) Jinak prostřeno bylo super, hlavně ta paní co to vyhrála ta byla užasná! :)

    OdpovědětVymazat
  5. tiez som rozmyslala, ze by som ho kupila, ale asi si chvilku počkam :D ak by som to zajtra alebo pozajtra nestihla, prajem ti šťastný nový rok a nech sa dari! ;)

    OdpovědětVymazat
  6. vôbec nikdy som to nepoužívala,ale môže to byť super hlavne na tie kruhy pod očami :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já na Prostřeno koukala a fakt to byli super lidi. Přijde mi hlavně,že je to tím, že lidi, kteří žijí mimo ČR, odstěhovali se z ČR jsou takoví méně ve stresu, pohodovější vysmátější, protože např. v té Austrálii a celkově ve státech, kde mají moře (moje zkušenost) ti lidé, žijí úplně jinak. Tak nějak nikam nespěchají, no stress a proto jsou víc v klidu :)

    OdpovědětVymazat
  8. V.: Viz facebook :D
    Independent: Děkuju, tobě taky jen to nejlepší! Já to sleduju vždycky, když si vzpomenu, takže taky moc ne :D Ale z tohoto týdne jsem viděla dva, to je rekord! A přesně, to dělá to, že už nežijí v ČR.
    Sharka-a: To jsem ráda. Jo ta byla skvělá, nezastírala, že ráda jí a vařila dobře a byla s ní sranda :D
    Nikii:-): Kup, já to taky zvažovala, že na to, že v elfu stojí nejlevnější věci 39 a tohle 87, je to drahé, ale prd :D Fakt skvělý kup! Děkuju tobě taky jen to nejlepší!
    Lizzy: Jojo konečně nějaká věc, co mi maskuje ty potvory pod očima!
    Katy.99: Přesně to jsem taky s mamkou konstatovala!! Přesně mi mluvíš z duše. Proto se chci jedním z takových lidí taky stát, nechci zůstat v ČR až vystuduju :)

    OdpovědětVymazat
  9. škoda, že nič také nepoužívam, inak by som si určite kúpila :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nezkoušela jsem, ale už jsem také uvažovala nad koupí....tak uvidím :-)
    Krásný nový rok.

    OdpovědětVymazat
  11. vypadá to dobře, jen ted nějak nehodlám objednávat nic víc od elfu a kvůli jedný věci.. :)

    OdpovědětVymazat
  12. to jsem myslela jako že bych si od elf objednala jen tohle a nic víc a to by se mi nevyplatilo. třeba pudr nebo tvářenku a štětce mám od elfu ráda, ale myslím si že není ničím zase tak extra (tedy jako pro mě, hodnotím to tak jak to působí a vyhovuje mě ) oproti mým oblíbeným značkám z drogerie, takže tak :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem si to nedávno koupila a od tý doby mi to leží v šuplíku. :D

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to dobře :) Nějaký rozjasňovač by se mi hodil:D:)

    OdpovědětVymazat
  15. já tu značku miluju! :)) Na začátku měsíce jsem si zakoupila přes net tužku na obočí a šablonky a jsem nesmírně spokojena!Po novým roce si chci objednat další produkty :))

    OdpovědětVymazat
  16. ty jo to vypadá hezky , už samotný obal je přitažlivý navíc jak říkáš je to super věcička , tak and tím budu přemýšlet :)
    a na prostřeno jsem se dívala , bylo to skvělé asi jako jedno z mála :)

    OdpovědětVymazat
  17. možná vyzkouším! dobrý typ!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)