E.l.f. healthy glow bronzing powder

Tak mám za sebou mluvený projev na téma smrt, výborně :) Před sebou nejlepší zítřek, se spoustou hodin fr a aj, pátek s miláčkem, sobotu nejspíš taky, půjdem do kina na Johnnyho Englishe a omrknout svatomartinecké trhy. A víte co? 26.11. jedeme do Vídně! Nikdy jsem tam nebyla, tak se těším jak malá, spousta fotek bude.
Ještě velké poděkování za všechny vaše komentáře, návštěvy a to úžasné číslo 195! Díky, díky, díky ♥
Ale nyní už recenze:
























Vím, že na bronzer už je trochu pozdě, používá se spíš v létě, ale TAK dlouho mi leží ve složce, že jsem na něj zapomněla a našla ho až dnes! Tak snad se nebudete zlobit. Kosmetiku e.l.f. vám určiě nemusím dlouze představovat, zná ji snad už každý. Je levná a kvalitní (v některých případech), jen s dostupností je to špatné, co si budeme povídat, všechny známe to rabování naskladněného zboží :D
Bronzer jsem si pořídila díky tipům různě na blozích, že je spolu s tvářenkou a rozjasnovačem vhodný k modelování kontur obličeje, tak proč to nevyzkoušet. Mám hodně světlou, tak jsem volila ten nejsvětlejší odstín, Luminance, a to byla chyba. Vůbec není na pleti poznat, i když ho nanáším hodně. Poznám ho jen tehdy, když svítí sluníčkou, v tom případě se malinko leskne, protože obsahuje nepatrný shimmer. Ale jinak.. Stál v té době ještě 35Kč, tak toho nelituju, on se spotřebuje, ale tyhle fotky jsou focené někdy na konci léta, máme listopad a obsah vypadá úplně stejně :D


Neříkám, že je špatný, někdy vyzkouším tmavší, to už určitě půjde poznat. Jen mu nemůžu dát hodně bodů, za mě tedy 5 bodů z 10 možných. Máte některá zkušenosti? Jak se osvědčil vám?

11 komentářů

  1. Vídeň si užij, byla jsem tam minulý rok a moc se mi to líbilo :) Ta vánoční výzdoba tam byla naprosto fascinující, úplně něco jiného než tady u nás :))

    OdpovědětVymazat
  2. do Vídně na ty trhy vánoční? tam taky pojedem asi:)jinak bronzer nemám ale kdysi jsem o něm tam přemýšlela aspon vím ted že ne:)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky bych někam jela na nějaké trhy no:) užij si to.)

    OdpovědětVymazat
  4. vídeň si užij mě třeba nějak uplně moc neokouzlila ale tak to je na každém , spíš na tom kam půjdeš a my jsme tam jeli že to máme blízko a autobusem a bylo mi děsně blbě :D
    no ten pudr vypadá skvěle

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle věcičku mám taky, jen asi o "pár" odstínů tmavší (Honey).
    Super věc.. hlavně tedy na to léto..ale využiješ n nějaké ty večerní akce : ) ..či na stíny ? : )

    OdpovědětVymazat
  6. pěkná recenze,taky jsem dělala na pudry,ale ne od elfu to ne.e
    Forever free

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho taky a za tu cenu je podle mě v pohodě. Sice teda malinko práší, ale jde to. :) Já ten světlý odstín používám i na rozjasnění.

    OdpovědětVymazat
  8. Jeee do Vídně bych také vyrazila :-) Fajn recenze a gratulace ke čtenářům :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Vánoční Vídeň je naprosto úžasná! Já už tam byla asi pětkrát, Vídeň je tak úžasné město, že se tam moc ráda vracím :-) tak ať se ti tam líbí! A gratuluji k návštěvníkům a přeju pěkný víkend! :)

    OdpovědětVymazat
  10. opravdu světloučký, ale pěkný :) líbí se mi na něm ty jemné třpytečky.

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní: Jojo, ono naše město Kroměříž kdysi mělo druhou nejkrásnější výzdobu v republice, hned po Praze, ale ted už na to nejsou peníze :/ Víden bude něco úplně jiného!
    Petul: Jej, tak to může být nepříjemné :( To věřím, že ti to zkazilo celý den, naštěstí s busem problémy nemám :D
    Teresa: Na ty stíny to není špatný nápad, díky!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)