Brown matt nails

Mrkněte na moji FB stránku a budete vědět všechno dřív! / E-shop stále nabízí některé věci!
Jsem nemehlo! Dnes se mi podařilo rozbít odšťavňovač na citron (takové to skleněné jak tam nasadíte půlku citronu a mačkáte). Prostě šikulka :D Taky jsem zjistila, že když mám moc dlouhé nehty (a v poslední době musím říct, že se mi vůbec nelámou a mám je krásně dlouhé už tak měsíc a půl! Klep klep na dřevo..), tak nevezmu do ruky nic malého, mám problém s jehlou, kolečkem do vozíku, drobnými penězi, hrůza :D A krém na ruce se mi zachytává pod nehty :D Takže vy, co zoufáte, že nemáte dlouhé nehty, trochu odstrašujících životních momentů.


Dnes vám chci poreferovat o matujícím laku. Zamilovala jsem si ho už kvůli faktu, že na mě u nás v drogerii čekal jako poslední, za úžasných 25Kč! A když jsem ho poprvé vyzkoušela, jenom jsem čuměla, jak dobře vypadají matné nehty. Takže kdo ho ještě nemáte, šup šup pro něj do drogerie, značka Essence.
Funguje jako normální svrchní lak, takže si nalakujete nehty, počkáte, až vám uschnou a přelakujete tímto matujícím. Necháte opět zaschnout a je to :)


 Lesklé
Matné! Omlouvám se za kvalitu fotek, je to focené pod lampičkou, tak to není tak hezky vidět ten rozdíl :(

Jinak, říkala jsem si, že bych zase natočila po dlouhé době video, co vy na to, podívali byste se na něj? O čem by mělo být? Mám představu o řasenkách nebo tužkách na oči, ale řekněte si ;)

19 komentářů

  1. taky jsem si chtěla koupit top coat ale u nás jak vidím neseženu nic prostě u nás nic takového nemají , natoč video zrovna o těch tužkách nebo linkách by mě bavilo :)

    OdpovědětVymazat
  2. Lesklé nehty se mi líbí víc, mají šmrnc a nejsou tak nudné jako matné :D Promin, poslední odbou si myslím, že pouze kritizuju, všechny a všechno. Když ale já chci být upřímná a mám holt někdy jinačí vkus ;) ale aspon tu barvu laku ti pochválím, ta kávová je super, mám podobnou taky :P

    V.

    OdpovědětVymazat
  3. Mám o trovhu delší nehty než ty(svoje) a problém nemám:) je to jen o zvyku..

    OdpovědětVymazat
  4. Matné laky sa mi veľmi zapáčili! Dnes som sa v Tescu pozerala,či tam nemajú top coat ale nič :/ Určite si ho chcem kúpiť :)
    Dlhé nechty máš naozaj,sú nádherné! A laky od Selene sú tiež super,vydržia dlho a nezhustnú hneď po niekoľkých mesiacoch ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Představovala bych si to ještě matnější možná to ale dělá kvalita fotky : ) pěkné

    OdpovědětVymazat
  6. Přesně ten samý mám a nemůžu si ho vynachválit. Někdo má matné laky jako rovnou koupené,sice je ta matnosti ještě větší,ale takhle jako topcoat se to dá použít na jakoukoliv barvu :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeannette: Já na to jsem celkem zvyklá, ale tu jehlu vážně nenaberu :D
    Lizzy: Jojo, ty laky Miss Selene jsou fakt super, mám 3, z čehož ty 2 mám takové 2 roky určitě a lakují pořád parádně :) A za tu cenu!

    OdpovědětVymazat
  8. Taky nosím poměrně dlouhé nehty, ale už jsem si nějak zvykla a mám spíš problém, když si je ostříhám čas od času (kdyý je potřebuju fakt krátké, jinak je totiž jenom piluju)..
    No a co se týče laku, celkem o tom matujícím uvažuju, vypadá to fakt moc dobře! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Používám stejný "matt". Zrovna dnes ho mám na modré :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Nevím, mně se ty dlouhé nehty moc nelíbí :( ale zmatňovač mám doma taky:) je super

    OdpovědětVymazat
  11. Máš krásně dlouhé nehty, závidím! :) A ten matující lak si taky hodlám pořídit, tak jsem zvědavá, na fotkách to vypadá moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  12. Máš moc hezký tvar nehtů! :)

    OdpovědětVymazat
  13. krásne!!tie tvoje nechty by som chcela:P

    OdpovědětVymazat
  14. Vypadá to úžasně :O to by se mi líbilo! Doufám, že ho u nás budou mít :))

    Jinak na video bych se teda podívala na 100%! :P Ať už bude o čemkoli..

    OdpovědětVymazat
  15. super, ani jsem nevěděla že tohle essence prodává, asi se zajdu mrknout k dám do drogérky.
    Jinak video určitě, moc ráda se mrknu)))

    http://osvaldvomacka.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. tenhle lak má fakt nádhernou barvu...vypadá jak čokoláda =)

    OdpovědětVymazat
  17. Independent: Máš pravdu, já si třeba kontaktní čočky už nenasadím a nevyndám bez dlouhých nehtů, na to jsou dobré :D
    Jinak všem moc děkuju, že se vám líbí ty moje drápy, jak je často mamka nazývá :D A video se budu snažit natočit tento víkend, třeba ve středu, uvidíme :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)