Maybelline urban coral

Víte co? Jsem štastná, opravdu štastná! Včera jsem dostala krásné vysvědčení a super odměny za něj, začaly mi prázdniny, v sobotu se tak trochu stěhuju za přítelem, protože jeho rodiče jedou na dovču, dozvěděla jsem se konečně, že mám jistou brigádu v Tescu, dnes se chystáme s kamarády do Dobré čajovny ve Zlíně (fajn, stavím se i na Čepkově do obchodů :P) a to nejdůležitější, dnes je to rok a půl, co jsem poznala toho nejúžasnějšího kluka ♥ Prostě jsem se musela podělit, yay!
Panebože a málem bych zapomněla - 100 pravidelných čtenářů, můj sen, se mi dnes splnil, děkuji!!
You know what? I am happy, totally happy! I got a wonderful rschool report yesterday and was awarded for it, the holidays started, on Saturday I'll kinda move to my boyfriend's flat because his parents are leaving for vacation, I got to know that my half-time job at Tesco is finally for sure, today me and my friends are heading to Zlín to enjoy good times in "Good tearoom" there (yeah I'll stop by to shop something, of course :P) and the biggest thing - today is the day when I met the most amazing boy one year and a half ago ♥ I just had to share this amazing stuff with you guys, yay!
Jesus I almost forgot - 100 followers, my dream, came true today, thank you so much!!


 Tento lak od Maybelline mě na první pohled zaujal svou barvou, jelikož korálovou jsem chtěla už delší dobu. Navíc se v létě prodává za sníženou cenu 29,90Kč, což je skvělé! A když jsem ho vyzkoušela, byla jsem nadšená. Dobře se nanáší, kryje pořádně až ve druhé vrstvě, ale jelikož jsem taková, že mi vadí, pokud mi prosvítají bílé konce nehtů, dala jsem vrstvy tři. Schne opravdu rychle, každou vrstvu máte za 2 minutky krásně suchou. Ale, přichází velké ALE. Lak vypadá zaschnutě, ale ještě ten den, kdy jsem si ho nalakovala, se mi začal odlupovat, hodně odlupovat a obtiskla se mi na něj struktura látky peřiny! Fotky jsou až ze druhého dne, je to na nich vidět. Takže co se týče výdrže, stojí za prd, pardon. Vážně uvažuju, jestli si kupovat i jiné odstíny, protože pro mě je ta výdrž stěžejním kritériem.. Tudíž výsledný dojem je nízký, 6 bodů z 10 možných.

25 komentářů

  1. je krásný ale za to sloupávání bych mu dala max 3 body! toto opravdu nesnáším, přesně toto mi dělá lak, který mám teď na nehtech(ale zas je to ten po babičce, takže se nemůžu divit:D)

    OdpovědětVymazat
  2. ale tak za třicet korun je to dobrý :)
    tak to ti ke všemu strašně moc gratuluju , at se ti to vydaří !

    OdpovědětVymazat
  3. já mám taky ale jiný odstín..mě se moc neolupuje..spíš tak po 4 dnech..musíš nechat každou vrstvu opravdu dlouho pořádně zaschnout třeba i 5 minut a pak to bude v pohodě zkus to ;)

    OdpovědětVymazat
  4. TAk to ti gratuluju :-))
    Taky bych potřebovala brigádičku:-) A já nevím...mně se ten lak neloupe:D Taky jsem si koupila pár těhlech od Maybelline a mně prostě držej:D:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ať ti to s přítelem ještě dlouho vydrží a užijte čas, kdy budete sami.) a ten lak má krásnou barvu, ale jestli se hned začne odlupovat tak to asi ani nemá cenu si ho kupovat.. Já jsem si koupila lak stejný barvy, nevím vubec jaká to byla značka a vydržel celkem dlouho :) a závidím ti tu brigádu v Tescu. Taky bych nějakou chtěla, ale boužel jsem nic nesehnala :/

    OdpovědětVymazat
  6. Když se daří, tak se daří :) gratulace! Lak je v krásnej barvě! Něco takovýho taky potřebuju :) a jak říkají holky, za 30 Kč nemůžeš chtít zázraky.. :)

    OdpovědětVymazat
  7. nadherny lak a mas krasny nehty :)

    P.S:ano, ty desky jsou z Tesca :)

    OdpovědětVymazat
  8. páni to je dokonalá barva :)) ,33 a musím říct, že máš moc pěkné nehty :)

    OdpovědětVymazat
  9. ten je hodně dobrej myslim že pro něho povalim

    OdpovědětVymazat
  10. Ten lak je super ! :)) Určitě si ho taky koupím. ♥ Tak ať vám to s přítelem dlouho vydrží.

    OdpovědětVymazat
  11. Přesně ten samý lak jsem si koupila včera.
    Koukala jsem i na takovej ten sluníčkovej žlutej,ale laků už mám docela dost :DD

    OdpovědětVymazat
  12. Přeju krásný prázdniny! Podobný lak jsem si taky koupila:-)
    http://lepele-mele.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. :) o dva další laky z téhle kolekce je u mě giveaway, jsi srdečně zvána ;)

    OdpovědětVymazat
  14. koukám, že tě čekají skvělý prázdniny :) pěkně si to u Toma užij a moc vám to spolu přeju a doufám, že spolu budete strašně moc dlouho! :* ani nevíš, jak moc ti závidím tu brigádu, potřebovala bych jí jako sůl! :D

    lak má pěkný odstín, ale pokud se už druhý den loupe, to mě dokáže totálně vytočit :D ale za tu cenu no...

    OdpovědětVymazat
  15. barva jekrásná..bouže ljsem slyšela žen ic moc výdrž : ))


    můžeš u mě zkusit giveaway
    http://teresastarling.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. S přítelem vám to přeju :)) .. Hezký prázdniny,máš skvělý lak,já si koupila ten žlutý co byl v této kolekci :)

    OdpovědětVymazat
  17. Miluju tuhle korálovou barvu :) přesně tuhle teďka sháním, ale potřebuju opravdu kvalitu..

    OdpovědětVymazat
  18. Děkuju všem za milé komentáře! Stejně jak se znám, tak si koupím i jiné odstíny, protože za tu cenu jsou ty barvičky až moc vábivé :)

    OdpovědětVymazat
  19. emůžu jinak než gratulovat :) tolik pěkných věcí najednou - závidím!!
    Co se týče nákupů ve Zlíně zklamou mě téměř vždy, lepší než nákupy na Čepkově jsou nákupy v Malenovicích v Tescu. Tam mají neuvěřitelný výběr v New Yorkeru, Orsay a je tam mnohem víc obchodů :)
    Já mám ten samý lak a vydrží mi i dva dny.. ale je pravda, že oproti jiným vydrží prd - ale - za tu cenu se není čemu divit.
    S tím částečným stěhováním k přítelovi to máme stejné ;) rodiče mého milého odjíždí příští víkend taky na dovolenou, takže se nemůžu dočkat až budeme mít byteček jen pro sebe :)

    OdpovědětVymazat
  20. nice colour:)

    www.my-styleee.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  21. koupila jsem si tento lak také, akorát trochu oranžovější odstín, teď lituji! Tahle barva je hezčí, než ta má (rozhodovala jsem se mezi těmito dvěma) :D :)

    OdpovědětVymazat
  22. Taky jsem váhala mezi tímto a tím světlejším, nakonec jsem si vzala ten světlejší a jsem s ním spokojená. Teda možná koupím i tu barvu, co máš ty :D Ale můžu říct, že v pohodě rychle zaschnul a drží :)

    OdpovědětVymazat
  23. Tak som ten lak našla! Vyzerá úžasne! Snáď ho ešte uvidím niekde v obchode. Je veľmi pekný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, tak ho vlastně mám i na nehtech :D Tak ten druhý, ten zelený, nemám nafocený na nehtech teda. Jo přes léto určitě budou zase!

      Vymazat

Děkuju moc za každý komentář :)