E.l.f. tinted moisturizer make-up

Ahoj! To je ale pronuděný den.. Ráno jsem vstala v 9, nasnídala se, četla si, nějak jsem proflákala čas do oběda, uvařila jsem si přírodní kuřecí řízečky s hranolkami a bohatou oblohou, fotku dodám :P Viděla jsem 2 díly TVD a chystám se na další, taky jsem pekla perník a konečně si nalakovala nehty - houbičkovou metodou, taky vám ukážu později, jsou žluté, aspon nějaké léto do těchto deštivých dnů :( Měli jste se doufám lépe?
Hi! What a boring day.. I woke up at 9, got breakfast, read a book and I kinda chilled out till lunch, I cooked myself natural chicken fillets with french fries and huge portion of vegetables, I'll show you a photo later on :P I saw 2 epizodes of TVD and I'll watch another ones, I made a gingerbread and I finally polished my nails - sponge methode, I'll show you later as well, they are yellow, so at least a touch of summer in these rainy days :( Hope you enjoyed this day better?


Dnes bych vám chtěla představit make-up, co jsem objednávala z e.l.f.u tak 2 měsíce zpátky. Je to vlastně spíše rozjasnovač než make-up, já ho používám hlavně pod oči, ty moje kruhy hezky zakryje a rozjasní oční okolí, když pod něj nanesu korektor a na něj ještě pudr, jsem spokojená. Mám ho v odstínu Rosy beige, mám světlou plet totiž. Jeho malé balení (12ml) je skvělé na cesty, na fotce níže můžete vidět, jak sedne do ruky.
 Make-up má velice příjemné složení, plet i lehce hydratuje, navíc obsahuje ochranný faktor proti slunci SPF 15, což v létě vaše pokožka určitě ocení, dámy :) Make-up je balený v tubičce, takže se lehce vymačkává, vyleze vám vždy maličké množství, nemusíte se bát, že byste ho vypotřebovali moc. Můžete ho také smíchat s normálním make-upem a rozjasníte tak mírně celý obličej - tohle jsem ještě nezkoušela, ale vím, že třeba Petra tento rozjasnovač přesně takhle používá.
Co dodat na závěr? Lehce se roztírá, jelikož nevlastním štětec na make-up, tak nedokážu posoudit, jak se roztírá štětcem, jestli nejsou vidět tahy. Ale prstem to jde snadno :) Za cenu 35Kč (i když se ted bude všechno zdražovat, tak bude stát 39Kč, směšné) ho vřele doporučuji, získává ode mne 9 bodů z 10 možných! Co vy, máte s ním zkušenosti?

20 komentářů

  1. to je skoro zadarmo,já jsem zvyklá na makeupy spíše drahší a kvlitnější.to asi nebude moc kvalitní,ne?:)

    OdpovědětVymazat
  2. To se sama vzbudíš v 9? to já bych musela mít buďík!:D a těším se na ty nehty:))

    OdpovědětVymazat
  3. Nechceš mi taky uvařit? Přírodní kuřecí řízečky bych si dala ráda, smutně koukám! :D Make up je fajn, ale spíš na léto. Mě vyhovuje třeba pod make up a nebo když nepotřebuju krycí make up tak sáhnu po tomhle. Za tu cenu je skvělý, ale nedám dopustit na MAC Liquid Foundation :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ten rozjasňovač od ELFu Shimmering facial whip je fajn,i když je docela vodový,ale tehle lehký makepu Tinted monstuizer, tak ten já nepoužívám :), zkoušela jsem ho,ale popravdě mi právě nějak extra nevyhovoval, raději to píšu,abychom někoho nemystifikovaly :D ;). Ale je fakt, že některé výrobky jsou za tu cenu úplně super, jiné zase moc ráda nemám, hlavně každý má jinou plet, takže to chce určitě vyzkoušet na vlastní kůži, protože ta cena 35Kč snad nikoho nezruinuje :)....

    OdpovědětVymazat
  5. moc hezky nafoceno
    s kruhy pod očima mám taky problém, takže dík za tip

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujem za tip, kruhy pod očami ma tríznia už dlho ;-) Už dlhšiu dobu si chcem z E.L.F niečo objednať, ale je tam toho toľko, že sa neviem rozhodnúť, tak to nechám tak :D

    OdpovědětVymazat
  7. já budu po naskladnění taky objednávat, nemáš ještě s něčím od e.l.f.u zkušenost? :) na make-upy moc nejsem, stačí mi korektor a pudr :)

    jinak dík za radu. nebudeš mit věřit, ale já ani nemám kartičku do knihovny :D nechápu jakto, ale nemám :D asi si jí zařídím a dojdu si je vypůjčit..
    stejnak ale mám pak nutkání si tu knížku koupit, když se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zrovna dnes sem zkoušela poprvé! :) Já si vzala Light Beige páč mi přišel ještě světlejší, ale když přišel tak sem se zděsila že je tmavej.. ale jen se to zdá, po nanesení v poho a nandává se tak malé množství, že fakt nehrozí zbytečné patlání.. :) ale je to fajn, hlavně na cesty.. i když dlouho mi asi nevydrží :(

    OdpovědětVymazat
  9. super fotky a vlastně celá recenze.. no.. přemýšlím o těch rozjasňovačích co Peťa ukazovala v první ELF videu.. ale popravdě - jsem zastáncem toho, že čím míň na pleti, tím líp.. takže já si vystačím s makeupem, pudrem a tvářenkou.. žádné podkladové báze, bronzery, rozjasňovače, fixační pudry a podobně mě vlastně moc nelákají, protože kdybych měla opravdu použít všechno, tak chudák moje pleť. navíc to vlastně ani nepotřebuju a stačí mi jen to, co používám. akné nemám a flekatou pleť taky ne. někdy mi uplně bohatě stačí pudr a tvářenka a krém pod to.. :) omlouvám se za vyčerpávající komentář, ale tak vlastně od toho ty komentáře jsou :)
    www.nikolalondynova.com
    (giveaway)

    OdpovědětVymazat
  10. to vypadá skvěle , já strávila celý den v Plzni :)

    OdpovědětVymazat
  11. Káťa: Ale jo, někdy se sama vzbudím i v 9, někdy chrápu až do 11, jak kdy :D Nehty budou zítra!
    Léa: Jé klidně, já vařím ráda :) Jojo je to vážně spíš letní záležitost. Díky za tip, od MAC jsem ještě nic nezkoušela!
    Petra: Ježiš, promin, moje chyba :D Jasný, chce to určitě vyzkoušet, u každýho je to jinak. Ale ta cena je prostě bezkonkurenční :)
    Ceady: Děkuju! A ty určitě nemáš zač, jako určitě je potřeba používat na kruhy ještě něco, ale zakryje je to :)
    Cherry: Tak to se divím, že si nevybereš! Ono tam toho sice je strašně moc, ale věčně nic nemají :D Já mám ještě tu smůlu, že nikdy když naskladnují, nejsem doma, tak to se pak těžko něco kupuje! Ale obecně jsem s tou kosmetikou moc spokojená, určitě objednej!
    Natájle: Jo, další bude do 3 týdnů že. Doufám že už budou mít bázi pod make-up a pod stíny, jinak se střelím :/ A ano, jinak mám zkušenost ještě s pudry (taky tu mám recenzi, můžeš se kouknout), dneska jsem zkoušela bronzer a doma mi leží ještě linky a umělý řasy, určitě budou další recenze :)
    Kartičku do knihovny si zařid tyjo, já bych bez toho nemohla fungovat :D Na kupování knížek vážně nemám peníze a když si chci nějakou přečíst znovu, tak si ji jednoduše půjčím znovu. Za 50Kč na rok, to je lahoda :)
    Skodulka: Já mám light beige pudr a taky jsem se lekla, jak je tmavej, ale na pleti v klidu :) Jeho balení na cesty budu mít možnost otestovat už příští týden, určitě ho beru sebou! Uvidíme, jak dlouho vydrží, ale za tu cenu určitě nelituju :)
    Nikolka: Panejo, právěže děkuju za takovej komentář, taky mám tendenci psát slohovky! Moc děkuju :) Taky jsem zastáncem toho, že má plet nepotřebuje všelijaké tyhle zbytečnosti, takže si vystačím s make-upem, korektorem na kruhy pod očima a případné sem-tam pupínky a pudrem. Občas si teda dám tvářenku a ted jsem si koupila bronzer, na léto super věc. Chtěla bych vyzkoušet tu bázi pod make-up, ale to je čistě zvědavost :D Jinak ty fixační věci a tak mě nezajímají, mám 1 make-up, 1 korektor a 1 pudr a stačí mě to, nepotřebuju jich od každýho druhu několik :)

    OdpovědětVymazat
  12. Ano, ano je to nedostatkem času - omlouvám se!! Na mé oblíbené blogy se snažím chodit denně, takže články sleduji a čtu, jen už není čas na komentáře ;)

    Jinak tenhle make-up mám v nejsvětlejším odstínu a je úžasný, opravdu si ho nemůžu vynachválit.
    Míchám ho se svým pěnovým make-upem na léto (je docela tmavý a já díky tomuhle létu - nelétu nejsem vůbec opálená, takže když je zkombinuji, mám krásný odstín, který mi přesně padne).

    Co se týče nehtů, už se těším na fotky :) já bohužel na lakování vůbec nemám čas, takže už dva týdny chodím s přírodními - navíc flekatýmy od barev na vlasy :D hrůza!! STYDÍM SE!! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Zvažovala jsem ho, ale nakonec nekoupila. A super recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Och aj ja som mala taký nudný deň, dokopy som nerobila nič :D Veľmi by ma zaujímala, aká je hubičková metóda??? Dúfam že o tom napíšeš článok :) A na ten make-up som už pozerala, ale zatiaľ mi ten môj stačí, ale možno ho skúsim, hlavne na kruhy :))

    OdpovědětVymazat
  15. elf kozmetiku skúmam internetovým okom už dlhšie, hádam si od nich raz niečo objednám :)

    OdpovědětVymazat
  16. aká je houbičkova metóda na lakovanie?:O počujem o tom asi prvýkrát.
    a to o tom make-upe som ani nečítala. neber to nejak v zlom ale ja ho celkovo nepoužívam make-up a tuším som nikdy ani nepoužívala, takže tak nejak :-) a celkovo o elf kozmetike teraz dosť počuť. mala by som sa po nej pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  17. Těším se na houbičkové nehty :)

    OdpovědětVymazat
  18. od elfu jsem už pár věcí zkusila, ale k tomuhle make-upu jsem se ještě nedostala. určitě ho ale při další objednávce zkusím ikdyž make-up nepoužívám tak často. nemám ráda těžké a hutné konzistence a tenhle vypadá více než dobře. děkuju za tip! od elf budu muset zkusit snad uplně vše :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)