Prisoner nails

Zdravím, jak si užíváte sobotu? Já dopoledne trochu uklízela, po obědě jsme jeli s tatínkem nakoupit a pak jsem navštívila babičku s tetou. Mezitím jsem si lakovala nové nehty s pomocí tiskátka a destičky se vzory, tak vám je tedy chci představit.
Mimochodem, dnes budu vyhlašovat giveaway a rozhodla jsem se natočit to na video, tak snad se mi to povede a vy konečně uslyšíte i můj hlas, když jste to tak chtěli :D
Hi, how are you enjoying Saturday? I cleaned up a little bit in the morning, we went shopping with my daddy after lunch and then I visited my grandma and auntie. Meanwhile I polished my nails with stamping device and little desk with patterns, so I wanna show them to you.
By the way, I am gonna go pick the winner of my giveaway and I have decided to make a video of it, so I hope I'll succeed and you'll finally hear my voice as you wanted to :D

 Použila jsem lak od S-he, odstín 460, takový zlatý, 2 vrstvy. Potom pomocí tiskátka natiskla mřížkovaný vzor, lak od Essence Multi Dimension, odstín Must-have, tmavě šedý. A nahoře průhledný obyčejný lak na zafixování :)
I used a nailpolish from S-he, tone 460, golden, 2 layers. Then I printed the crosshatch pattern with a nailpolish from Essence Multi Dimension, tone Must-have, dark grey. And the top coat is created with common transparent nailpolish to fix all the layers :)

22 komentářů

  1. Jednoduchý, ale vypadá to moc hezky! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ty nehty jsou supr , těším se na video i vyhlášení snad se na mně štěstí usměje :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wow nádherné nehty!:) Super
    To je pravda, je to škoda no. :( Třeba jich jendou budu mít víc! :) My máme třeba doma i natáčky normální, ale to jsem pak jak ovečka většinou. :D A kulmou nebo žehličkou to trvá fakt dlouho. :/

    OdpovědětVymazat
  4. jako mě jich nechutnalo taky více:D celá ta pravá část:D Jo taky jsme doma všichni rádi:D Aspoň ji nemusíme mazat opalovacím krémem:D:D

    OdpovědětVymazat
  5. tyyjo, ty nehty jsou uzasny a na video se mooc tesim! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Já Konad destičky miluju :)
    Mám jich doma asi 9 :DD I tuhle se síťkou.

    OdpovědětVymazat
  7. ááá moc sa teším na video, som fakt mega zvedavá na tvoj hlas :D

    OdpovědětVymazat
  8. těším se na vyhlášení giveaway :)) A ty nehty máš moc krásný!

    PéEs: chci slyšet tvůj hlas! :D

    OdpovědětVymazat
  9. ten dlhý riadok je tuším popis ako keby. ak myslíš, ten čo ja :) žiadne špeciálne hodnotenie ;)
    práveže tá škola zas nie je taká drahá aj keď je súkromná :) v podstate v dnešnej dobe výde tak isto aj štátna škola, pretože si neplatíme knihy a tie poplatky ktoré sú takzvané "rodičovské".. a blabla.. :)
    končíme síce skôr ale to je všetko kvôli rekonštrukcii. tam sa už nedalo žiť :D:D:D niekedy sme museli ostať spojení ako, čo sa delíme na hodiny lebo sme nemali voľnú inú triedu :D:)

    OdpovědětVymazat
  10. Děkuju vám všem :)
    A na to video se prosím netěšte, webkamera mi posunula zvuk, takže to totálně nesedí a je to příšerné, navíc nesnáším svůj hlas natočený :/:D Ale přetáčet to už fakt nebudu!

    OdpovědětVymazat
  11. Týjo, nehtíky jsou úplně parádní! :O :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Čekáš na vyhlášení giveaway až do půlnoci, jako nějaká "star"? Domníváš se, že 90 followers tě opravňuje k takovému chování? Prosím zamysli se nad sebou, jsi úplně obyčejná holka, která si pravděpodobně v reálném životě neumí najít kamarády, proto sbíra followers jako pokémony...a takových je mi vážně líto. Prosím, vzpamatuj se!!!

    OdpovědětVymazat
  13. A mimochodem, zdá se ti fér, pokud slíbiš vyhlášení giveaway do 24.6., abys to nedodržela?!

    OdpovědětVymazat
  14. Je 26. a giveway nikde...jake prekvapeni!

    OdpovědětVymazat
  15. Drahý anonyme, schov si svoje moudra někam jinam :) Já neslíbila vyhlášení do 24.6., jen jsem napsala, že giveaway UKONČÍM 24.6. a to je podle mě jiná věc, vyhlásit si ji můžu kdy chci, ostatně já si tady na svém blogu můžu dělat co chci :) A pokud se ti zdá, že sbírám followery jako pokémony, posluž si, ale já ve svém životě mám přátelé, neříkám, že mnoho, ale pár opravdových, kterých si nesmírně vážím!
    Ale mockrát ti děkuju za vyjádření svého názoru, od toho tu přece jsi ;)

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkný nehtíky, jednuduchý a jak dobře to vypadá, možná bych zvolila jinou barvičku ale i tahle je pěkná! :) Hezký

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)