New in #5

Zapomněla jsem vám ukázat, co jsem si koupila v Brně! Jsem z toho tak nadšená a ani se s vámi nepodělím :)
Jinak dnes je vskutku nudný den. Ještě, že jsem aspon byla s kamarády na bowlingu, přivítali jsme u nás v Kroměříži dalšího Američana, tentokrát Shane z Californie, kamarádčin přítel. Škoda, že moc nemluví, tak si nemůžu procvičit angličtinu :D
I forgot to show you what I bought in Brno! I am so excited about it and I don't share my hapiness with you, shame on me :)
Otherwise, today's a really boring day. At least I went bowling with my friends, we welcomed another American in our town, this time it's Shane form California, my friend's boyfriend. It's a pitty that he doesn't speak so much, I can't practice my english :D


Botičky, které jsou sice podzimní, ale uznejte, že když byly zlevněné z 1100 na 179Kč, nemohla jsem je tam nechat! New Yorker / Shoes that are from fall collection, but they were reduced from 1100 to 179 czech crowns! I just couldn't left them there! New Yorker
 Tričko zlevněné z 249 na 49Kč. Terranova / Tee reduced from 249 to 49 czech crowns. Terranova
 Punčocháče, taky na podzim, zlevněné z 249 na 49Kč. New Yorker / Tights, also from fall collection, reduced from 249 to 49 czech crowns. New Yorker
 Konečně, džínová bundička! Navíc zlevněná z 759 na 149Kč! Terranova / Finally, denim jacket! Plus it was reduced from 759 to 149 czech crowns! Terranova
 Šaty, jak nemám ráda růžovou, tak se mi líbí! Zlevněné z 199 na 70Kč. H&M / Dress, I don't like pink but I like them! Reduced from 199 to 70 czech crowns. H&M
 Náušnice nejsou ani jedny z Brna, ty modré jsem ukradla mamce, měla je ve studiu pro děcka, tak to vůbec! A ty zelené a fialové mám z Aukra :) / Earrings not from Brno, I stole the blue one from my mother's studio, they were supposed to be for kids, no way! And the green and violet ones are from Aukro :)
A nakonec kosmetika. Kokosové tělové mléko z Marks&Spencer, konečně hnědá řasenka Essence a konečně lak z kolekce Blossoms, etc. Essence! / And in the end, there's cosmetics. Coconut hand and body milk form Marks&Spencer, finally brown mascara Essence and finally nailpolish from collection Blossoms, etc. Essence!

27 komentářů

  1. Moc pěkné věci sis koupila. :))

    OdpovědětVymazat
  2. šaty z h&m mám tiež len v inej farbe ale aj ružové som si skúšala a rozmýšľala :)

    OdpovědětVymazat
  3. přesně podobné boty jsem dnes viděla na jedné holce ve městě.. jsem si tak jen pomyslela, jestli je ti zima holka :D ale pravda... ta sleva, tos je tam nechat nemohla :)
    www.th3runway.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné věci. Mi se nejvíc líbí ty boty :ú

    OdpovědětVymazat
  5. boty jsou uzasny!!a puncosky nejvic roztomily!:)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Jé ta džínovka je pěkná :) A ta cena ještě víc.

    Jo a to ty laky a čelenky ještě nejsou všechny :D

    OdpovědětVymazat
  7. láásko krásny komentár:)dakujeem:)...moc mi je lúto,že som teraz posledný týždeň nič nepridávala,len mne sa v útorok pokazil internet a nemohla som teda nič pridávať:)...už ste mi všetky tak moc chýbali:)...pozriem si aj videjko čo si točila aj okomentujem príspevky,len mi daj čas,lebo:Dsom akorát došla z chalupy a vybalujem:)...:*

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám, že sis koupila samé krásné věci :))
    Měla bych se taky po dlouhé době mrknout do New Yorkeru, ty ceny jsou bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  9. :D to mě pobavilo: ty sem ukradla mamce, měla je ve studiu pro děcka, tak to vůbec! :D :) ale jinak hezké úlovky.. Koukám, že slevovej maniak jako já :) asi zajdu to Terranovy, dlouho sem tam nebyla a koukám že slevama se to tam jenom hemží :) a ten lak na nehty mám taky z týhle série, akorát žlutej a modrej :) celkem dobrej za ty peníze! ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Je dobře, že jsi tam ty boty nenechala!:)))

    OdpovědětVymazat
  11. ty jsi z Kromerize?tak to bydlis kousek :DD ja jsem z Hradiste :))) a taky jsem byla nakupovat v brne a slevam se neslo proste vyhnout.ta dzinova kosile je krasna :))

    OdpovědětVymazat
  12. Jojo já sem taky na slevy... :) no ono mi ani nic jinýho nezbyde, na hadříky za plný ceny jaksi není :D tak děkuji za tip, hned jak se dostanu do města tak dobiju Terranovu! :D tak to máš dobrý, chudák mamka, musí se furt divit, kam ji ty věci mizí.. ;)

    OdpovědětVymazat
  13. tie boty sú fakt úža ! aj to hviezdičkové tričko ! milujem hviezdy :)

    OdpovědětVymazat
  14. už som bola skoro urazena, že si sa nepodelila:) Ale nie robim si sradnu:) krasne kusky, zaujalo ma to mliecko z marks spencer zatial som si ho u ans nevsimla:), musim pohladat:)

    OdpovědětVymazat
  15. Oni mají ve slevě baseballovou bundičku? =-O A kde prosím? Já po ní tajně slintám už nějakej ten měsíc! :D :))

    OdpovědětVymazat
  16. tak s tou školou ti teda nezávidím ale hlavne ze uz je to za nama, jinak ty botky jsou suprový a za tu cenu! ja sem si dneska koupila plavky po úmorném hledání po celým Brně ale vyplatilo se, dám je pak na blog :) No a ty seš v Brně a ani se neozveš, ja se tu nudim celej tyden...přiště se ozvi ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Ty punčochy se mi líbí:-)

    http://luczynky-world.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  18. Líbí se mi ty šaty z H&M. A to kokosové mléko moc pěkně voní. :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ta košilka:) super si nakoupila:*

    OdpovědětVymazat
  20. věci jsou parádní ta košile je nejlepší !

    OdpovědětVymazat
  21. Krásný věci :)) To kokosové mléko může být naprosto úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuju vám všem :) Určitě věci ukážu i pak v outfitech! A ano, to kokosové mléko voní naprosto úžasné, dala mi ho babička a já si ho zamilovala, tak jsem si ho musela koupit znovu! A myslím, že za 45Kč 300ml balení je naprosto skvělé!

    OdpovědětVymazat
  23. Jsem asi strašně otravná, ale tu bundičku si viděla v Olympii nebo ve Vaňkovce? Ve čtvrtek odjíždím a strašně ráda bych si pro ni jela, mé srdíčko po ní touží! :D Děkuji moc za odpověď, si zlatá :))

    OdpovědětVymazat
  24. ty boty jsou krásný :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)