New in #1

Zdravím! Připravuju se na hokejový zápas Česko-Slovensko, jdeme se třídou fandit do hospůdky pěkně :) Těším se, protože my to vyhrajeeem, hoši ♥ Tak jsem vám ještě rychle chtěla dát post o nových věcech z poslední doby, sukni jsem si kupovala sama a kratase a pásek mi koupil přítel k narozeninám. Úžasné :) Dávám to sem proto, že jedu v neděli do Brna nakupovat za penízky z narozenin, takže budou nové věcičky a víc než ted!
Hi! I am preparing for an ice-hockey match Czech-Slovakia, we're going to cheer for our team with my class :) I am looking forward to it, because we'll win, boys ♥ So I wanted to post quickly about my new stuff which I bought recently. I bought the skirt myself, shorts and waistbelt are gifts from my boyfriend for my birthday. Amazing :) I am posting this because of my Sunday's visit of Brno, so I'll have more stuff than this :)



krémová sukně 45Kč / second hand


kratase s vysokým pasem 90Kč / second hand (Primark)
pásek kolem pasu 90Kč / second hand (Stradivarius)
Jsem nesmírně spokojená, jen si musím v Brně pořídit nějaké gladiátorky a béžový top nebo dlouhý svetřík k tomu pásku :) Jak se vám líbí?
I am really satisfied, I just need to buy some gladiators and beige top or cardigan to that belt in Brno. How do you like it?

6 komentářů

  1. Na hokej jsem se strašně těšila, ale byla jsem po včerejšku tak vyřízená, že jsem usnula. :D Ale naštěstí jsme vyhráli. :))
    Ty kraťasy jsou nádherný! :)

    OdpovědětVymazat
  2. ano, vyhráli jsme! :) všichni jsme skvěle fandili :))

    ty kraťasy nemají chybu, jsou perfektní! <3

    OdpovědětVymazat
  3. Ona to není úplně modrá... je to spíš taková... zvláštní tyrkysová :-D Každopádně je super! vždycky když se probudím, mám pocit jakdybych spala v nebi :-DDD

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty kraťase jsou úplně úžasné!!mít takovou postavičku nosím je taky:))

    OdpovědětVymazat
  5. ja sekáčový preborník sa skláňam. Skvelé veci !

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)