Girls night

Tak a je to tady! Mám kluka s maturitou! Třikrát hurá :) Konečně budeme moct být spolu zase tak často.. Šikulka moje ♥ Nedokážete si představit, jak jsem byla za něj vynervovaná celý den ve škole.. Písemka z francouzštiny mi byla ukradená, celá fyzika s chemií taky, oběd jsem si pořádně neužila, no hrůza. Ale má to za sebou :) Teď se chystám na holčičí večer, s Míšou a Kačou. Určitě nafotíme nějaké fotky, tak vám je sem pak dám! Kdyby nebylo tak hnusně, byly bychom i v bazénu, ale smůla.. Snad aspoň to grilování vyjde! Tak se tu mějte.
So it´s here! I´ve got a boyfriend with maturita! Three times hurray :) Finally we could be together again often.. He´s my mivvy ♥ You can´t imagine how nervous I was whole day at school.. I didn´t care about French test, physics, nor chemistry, I didn´t enjoy my lunch, terrible. But he´s done it :) Now I am packing for girls night with Mša and Kač. Sure we´ll take some photos, so I´ll post them. If it hadn´t been so bad weather, we could have been in a pool, but unfortunately.. At least the grilling must go well! So goodbye.


"Člověk nemůže být každý den normální."
"No person can be normal every single day."

9 komentářů

  1. užijte si aspoň tu grilovačku !
    jo to já když si je vyžehlím tam mi cestou do školy zase chytnou vlny , takže je to k ničemu :D

    OdpovědětVymazat
  2. jj to je Eiffelovka vyraběla jsem si to sama :)) a ten prstynek je taky takovek do žluta, ta fotka je blbá ale neni uplne bílej :) Jinak gratuluju tvymu klučinovi! Ja dělala tento rok přijimačky na střední takže ty nervy znám a je to šilený :/

    OdpovědětVymazat
  3. tak gratulujem :) no a uži si grilovačku

    OdpovědětVymazat
  4. you are very cute)

    come in to my blog: *

    OdpovědětVymazat
  5. tak to gratulujem!!:))...je to super,že to takto s ním preivaš:P...:)užite si večer:))aj ja mám dnes večer taký babský večierok:D

    OdpovědětVymazat
  6. tohle nervení moc dobře znám :D můj milý má teď zkouškové období, takže na nic jiného nemyslím.. Ale už má 5 zkoušek úspěšně za sebou, teď už je dvě a má hotovo :)
    Nechci vidět jak budu nervit až bude dělat bakaláře :D
    A Tvojemu gratuluji ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za každý komentář :)